Prosím pomoc - problém s rýchlou voľbou

Poslaťod Duncho » Ned 21. Dec 2014 20:52:40

Ahojte, možno mi poradíte. Mám mobil Huawei Y530-U00. Idem do nastavení hovorov, chcem si nastaviť rýchlu voľbu, ale keď ju otvorím, tak mi vyhodí upozornenie - Aplikácia Kontakty bohužiaľ prestala pracovať - kde je chyba, resp. ako ju odstrániť? Obnovenie továrenských nastavení by pomohlo? Za rady vopred ďakujem :)
Duncho
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 21. Dec 2014 20:49:58
mobil: Samsung Galaxy S4
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 21. Dec 2014 21:04:29

Ahoj , najprv skús vymazať dáta aplikácie dialer ( telefon )
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6857
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Duncho » Ned 21. Dec 2014 21:09:47

Neviem presne, co myslis... otvoril som nastavenie kontaktov a tam som vymazal vyrovnavaciu pamat, ale nepomohlo...
Duncho
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 21. Dec 2014 20:49:58
mobil: Samsung Galaxy S4
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 21. Dec 2014 21:15:43

Nastavenie (všeobecné) - Aplikácie - Všetky aplikácie - nájdi si aplikáciu ktorá má ikonu ako aplikácia kde je číselník na vytáčanie a vymaž dáta. Keď toto nepomôže potom môžeš skúsiť ten reset na výrobné nastavenia.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6857
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Duncho » Ned 21. Dec 2014 21:21:09

Taku appku tam nevidim, ale otvoril som apku so sluchadlom, dal som vymazat pamat, ale nepomohlo.. bude asi chybna ta aplikacia, inak si to neviem vysvetlit
Duncho
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 21. Dec 2014 20:49:58
mobil: Samsung Galaxy S4
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 21. Dec 2014 21:26:41

Nemazal si iba vyrovnávaciu pamäť ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6857
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Duncho » Ned 21. Dec 2014 21:29:48

Mam dat zmazat vsetky udaje? Nevymazem si tak aj kontakty? Lebo mi tam vyhadzuje upozornenie, ze si vymazem vsetky udaje...
Duncho
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 21. Dec 2014 20:49:58
mobil: Samsung Galaxy S4
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 21. Dec 2014 21:31:07

Vymažú sa iba nastavenia aplikácie , kontakty nie.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6857
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Huawei Ascend Y530

cron
TOPlist