Ascend P6 4.4

Poslaťod Dr.Erik » Pia 20. Jún 2014 14:36:20

Dnes doobeda mi došla oficiálna aktualizácia na môj Ascend P6 z 4.2 na 4.4 ... všetko som v pohode doma stiahol, nainštaloval, resetol mobil a všetko išlo... Potom som ešte aktualizoval nejaké prostredie Huawei tak som dal znova reštart a nejde spustiť... ukáže sa mi úvodná obrazovka kde je napísané Huawei Ascend, potom mi to aj preplo na logo výrobcu a už asi 20 minút sa to nepohlo... Nestalo sa vám niečo podobné? Alebo ako ho vypnúť keď nejde vybrať betériu?
Dr.Erik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 11:40:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 20. Jún 2014 14:53:26

Podrž tlačítko vypípania kým sa ti nereštartuje mobil , ak sa naďalej nezapne tak skús Factory reset cez recovery.

Drž tlačítko vypínania kým sa ti nevyhne displej a potom ešte stlač aj Hlasitosť dole. Dostaneš sa do recovery , tam sa pohybuješ tlačítkom hlasitosti a potvrdzuješ zapínacím tlačítkom. Zvoľ Wipe data /Factory reset
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Dr.Erik » Pia 20. Jún 2014 17:51:20

Teraz mi už ani len zapnúť nejde, vôbec netuším čo s tým...
Dr.Erik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 11:40:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Sony Xperia L » Pia 20. Jún 2014 18:02:49

Vyber bateriu počkaj minutu a daj ju spet a mal by ist
Sony Xperia L *_*
Procesor- 1GhZ
Ram- 1GB
Obrázok užívateľa
Sony Xperia L
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 177
Registrovaný: Ned 23. Feb 2014 19:32:28
Bydlisko: Slovakia-Moldava Nad Bodvou
mobil: Sony Xperia L
tablet: Nemám

Poslaťod Stano36 » Pia 20. Jún 2014 18:03:35

Spravil si ten Facrory reset alebo si skúšal iba reštart ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6840
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lenďo66 » Pia 20. Jún 2014 21:24:40

Alebo hodiť do koša ☺☺☺☺☺
SAMSUNG S9+ 256GB
Obrázok užívateľa
Lenďo66
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 86
Registrovaný: Uto 17. Júl 2012 11:52:52
mobil: Samsung S9+ 256GB
tablet:

Poslaťod Gregor » Ned 20. Júl 2014 16:11:11

Dobrý deň... Android 4.4 je už dáky ten čas no mne stále neprišla aktualizácia neviete mi poradiť čo s tým?... Mám ho z orange
Gregor
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Ned 20. Júl 2014 16:06:17
mobil:
tablet:

Poslaťod PAVOLKO » Pia 08. Aug 2014 14:30:48

potrebujes mat android verziu B132 aby to fungovalo a tu si musis dat cez sd kartu manualne a na tuto verziu das znova 4.4 to je verzia B510 ktoru tiez davas z sd karty je uz aj verzia 4.4 B513 tu ale zatial som si nedaval nie som isty ci ostanu vsetky udaje ako pri prechode na 4.4 B510 co niektore aplikacie som musel i tak preinstalovat. ked davas online aktualizacie nefunguju myslim ze to ma nieco spolocne s tym ktory operator predal telefon a krajina v ktorej si.
PAVOLKO
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Uto 17. Dec 2013 11:50:53
mobil:
tablet:

Poslaťod INRP » Sob 30. Aug 2014 18:47:44

Inštaloval som B513 z sd karty a vymazalo sa všetko tak treba najprv zalohovat
INRP
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Sob 30. Aug 2014 18:37:31
mobil:
tablet:

Poslaťod likelife » Sob 20. Sep 2014 8:37:41

Zdravim
zakupil som P6-ku s B506 verziou a emotion UI 2.0 kt. vsak nesla, moc som sa v tom nevyznal. Chcel som prejst na B510 a teda najskor sa dostat na B132. Tu nastal problem po reboote sa spustil teamwin a cez neho som sa nedostal, pisal, ze mu chyba MD5 subor, nieco som na nete nasiel o vytvoreni txt suboru a vlozit ho do priecinku kde je aj ZIP. (teamwin sa mi spustil aj ked som dal lokalne aktualizovat z dload/update.app). Ale ani toto nepomohlo, ani rozne nastavenia v settings v teamwine. preto som sa v tom vrtal az som sa zrejme dovrtal, po pokusoch s wipe a instalacii zip mi zrazu pri reboote ukazalo No OS installed. takze teraz mi ukaze pri zapnuti len huawei logo (1), cez stalcenie vsetkych 3 tlacitiek sa viem dostat do teamwin (2) ak dam instalovat zip na B132 ukaze mi (3) a pri reboote mi ukaze (4) a (5).
Vuete niekto pomoct a povedt ako moc som to pokazil?
Prílohy
IMG_20140920_091456 - kópia.jpg
IMG_20140920_091456 - kópia.jpg (911.18 KiB) Zobrazené 2672 krát
likelife
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Pia 19. Sep 2014 18:51:28
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Huawei Ascend P6

TOPlist