Gigabyte Gsmart Guru G1 Bootloop/Bricked

Poslaťod DijakeX » Sob 29. Mar 2014 20:22:09

Dobrý deň, dnes som sa pokúšal na mojom Gsmart Guru G1 nainštalovať driver z aplikácie Chainfire 3D. Bohužiaľ som si nevšimol varovanie a nainštaloval som to na verziu Androidu 4.2.1 JellyBean. Po inštalacii sa mobil zasekol a nejde spustiť. Mobil mám rootnutý a mám v ňom CWM Recovery. Existuje nejaký spôsob ako to opraviť? Vopred ďakujem.
DijakeX
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Sob 29. Mar 2014 20:14:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 29. Mar 2014 20:38:51

Ahoj , preinštaluj si rom ak máš recovery funkčné
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod DijakeX » Sob 29. Mar 2014 20:41:50

Ospravedlňujem sa ale v tomto som začiatočník a ešte poriadne neviem ako sa s tým pracuje mohli by ste dodať odkaz na návod ako to preinštalovať?
DijakeX
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Sob 29. Mar 2014 20:14:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 29. Mar 2014 20:53:58

Takže si mal iba oficiálnu rom ?
skúsim pohľadať nejakú custom rom
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod DijakeX » Sob 29. Mar 2014 21:00:46

Našiel som na internete toto https://in.answers.yahoo.com/question/i ... 420AAixpvX
Android Debug Bridge (adb) som si stiahol a nainštaloval ale keď zadám príkaz "su" odpovie mi to "not found". Máte nejaké skúsenostu s ADB? Oplatí sa mi problém riešiť týmto spôsobom? Ak nie bol by som vďačný za ten návod na preinštalovanie ROM. Sám som to hľadal ale nič som bohužiaľ nenašiel.
DijakeX
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Sob 29. Mar 2014 20:14:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 29. Mar 2014 21:06:15

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod DijakeX » Sob 29. Mar 2014 22:04:08

Na preinštalovanie ROM je potrebné dostať sa do Download modu mam pravdu? Ak áno mám menší problém pretože Gsmart Guru G1 nema tlačidlo Home takže neviem ako sa do neho mám dostať.

EDIT.: Myslím že som našiel spôsob (cez adb) ale aj keď zadám príkaz a mobil sa rebootne, nehodí ho to do download modu
DijakeX
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Sob 29. Mar 2014 20:14:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 29. Mar 2014 22:13:02

Mal si Samsung pred týmto mobilom ?
V linku čo som ti poslal je aj návod , nečítal si ho ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod DijakeX » Sob 29. Mar 2014 22:33:21

Pred týmto moblilom som mal mobil s verziou androidu 1.6 a ten návod som čítal ale hneď v 1. bode sa píše že treba prekopírovať ten súbor do mobilu. Keďže ja mobil nemám ako zapnúť, nemôžem to prekopírovať
DijakeX
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Sob 29. Mar 2014 20:14:02
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 29. Mar 2014 22:43:36

Aké recovery máš?
Už som to našiel CWM.
zapni sa do recovery a zvoľ mount storage
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Gigabyte GSmart Guru G1

TOPlist