YAHOO NEWS probleem

Nové aplikácie od SK a CZ developérov
aplikácie pre platformu Android

Poslaťod kolomanko » Uto 04. Dec 2012 15:01:47

zdravim
potrebujem poradit, mam SG S3, pred tym SG ace, a teraz sa mi na S3 ked rozsvietim obrazovku ukazuje v spodnej casti linka YahooNews! s informaciami, nieco podobne ako na TA3 ked hlasia spravy a tam idu dole dalsie informacie.

a chcem sa toho zbavit nakolko to ide v anglictine a ani neviem ako som to tam dal.
ako to odinstalujeeeem prossiiiiiim o radu
kolomanko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Uto 04. Dec 2012 11:49:24
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Uto 04. Dec 2012 18:46:34

skus vypisat aplikacie, co tam mas nainstalovane
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod kolomanko » Str 05. Dec 2012 10:13:03

uz som to odstranil,
som si zapol spravy na zamknutej obrazovke a to bolo ono, tak stacilo len vypnut oznamenie, ale dakujem za ochotu a impulz, lebo ked si to napisal tak mi zaplo ze asi kde to bude
kolomanko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Uto 04. Dec 2012 11:49:24
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Štv 06. Dec 2012 0:16:40

:) niet zac, som rad ze si to vyriesil
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod kopro » Uto 01. Okt 2013 9:55:32

zdravim,
mam ten isty problem a nemozem sa toho zbavit.Povypinal som to v spravcovi aplikacii,vsetko zakazal,ale aj tak sa mi to dalej zobrazuje na zamknutej obrazovke.Stale mi tam roluju spravy.Vie mi niekto poradit,ako to odstranim?
kopro
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Uto 01. Okt 2013 9:47:56
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 01. Okt 2013 14:49:59

Ahoj , vyššie v príspevku to bolo odstránené musí to ísť aj tebe.
Hľadaj v nastaveniach zamknutej obrazovky alebo zobrazenie.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6820
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod kopro » Uto 01. Okt 2013 19:47:59

Stano36 píše:Ahoj , vyššie v príspevku to bolo odstránené musí to ísť aj tebe.
Hľadaj v nastaveniach zamknutej obrazovky alebo zobrazenie.


diky...az vdaka tebe som pochopil ten prispevok.V nastaveniach su moznosti uzamknutej obrazovky,tam sa to nastavuje.Predtym som to hladal v aplikaciach.
kopro
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Uto 01. Okt 2013 9:47:56
mobil:
tablet:

Poslaťod Miroslav Finik » Štv 08. Máj 2014 0:42:42

Pri zamknutom displeji mi v spodnej casti idu nejake spravy z yahoo aj v pripade , ze som zakazal tu aplikaciu a dal vypnut upozornenia aj zastavit. Teraz musim mat yahoo nasilu ? Nechcem to tam poradte prosim.
Naposledy upravil Stano36 dňa Štv 08. Máj 2014 14:00:46, celkovo upravené 1
Dôvod: Zlúčená téma
Miroslav Finik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Štv 08. Máj 2014 0:23:34
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 08. Máj 2014 4:23:01

Riešenie by si mohol nájsť tu
sprava31019.html?hilit=Yahoo#p31019
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6820
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Miroslav Finik » Štv 08. Máj 2014 8:30:27

Dakujem pekne (y) :)
Miroslav Finik
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Štv 08. Máj 2014 0:23:34
mobil:
tablet:


Späť na Aplikácie

cron
TOPlist