Facebook, Messenger. Problem.

Nové aplikácie od SK a CZ developérov
aplikácie pre platformu Android

Poslaťod Mickey » Pia 29. Nov 2013 9:48:15

Ahojte mám problém s messengerom, a obyčajním facebook-om. Keď sa chcem pripojiť na fb napíše mi to že dačo o zlyhaní internetového pripojenia a keď chcem messenger tak Mi nenabehne a ukladanie môjho čísla a keď hej tak sa mi po načítaní do aplikácie nič nezobrazí ...Normálne u kamaráta na wifine mi to ide, aj v škole len doma nie..Mam Router od Belkina a Internet od Telekomu ..Neviem fakt uŽ čo s tým..skúšal som aj factory reset a aj Prenastaviť DNS serveri na 8.8.8.8 / 8.8.4.4 Nič nepomohlo..prosil by som o nejaké rady čo s tým ďakujem popredu ..
Mobil mám Evolve fx420, všetko ide ako má až na tieto 2 app.
Naposledy upravil Mickey dňa Pia 29. Nov 2013 10:53:46, celkovo upravené 1
Mickey
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 29. Nov 2013 9:39:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 29. Nov 2013 10:23:59

Ahoj , chybu by som asi hľadal v routri ak ti to u kamoša a v škole funguje.
Ešte skús zmeniť kanál.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Mickey » Pia 29. Nov 2013 10:39:59

Ako presne by som mal zmeniť ten kanál ?
Edit: Už som to našiel, je jedno na ktorí channel to hodím ??
Btw, nemôže to byť týmto ? Že tam mám to PPPoE miesto Static IP.

Obrázok
Mickey
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 29. Nov 2013 9:39:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 29. Nov 2013 11:19:39

Ja mám Dynamic IP a kanál 6
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6847
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Mickey » Pia 29. Nov 2013 11:26:44

Okej, tak skúsim tiež kanál 6 a dám potom vedieť.
Edit:stále sa nič nedeje proste sa mi to nenačíta a odmietne mi to prístup ...
Router Belkin N+
Obrázok
Mickey
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 29. Nov 2013 9:39:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Flowy » Ned 26. Jan 2014 12:52:52

router ma nejaky firewall (alebo je ten firewall za routerom a to si potom musis riesit s poskytovatelom) ...
Flowy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Štv 29. Sep 2011 13:38:33
mobil:
tablet:

Poslaťod djmikxy » Ned 26. Jan 2014 14:39:18

Skus si pozret nastavenie svojho pc ake mas IP tam..Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Centrum síťových připojení a sdílení - v lavo klikni na zmenit nastavenie adapteru-pravym klikni na tvoju siet- daj vlastnosti-protokol ipv4/tcp4-vlastnosti.. ak mas zafajknute dhcp a nejde ti to budes muesiet oslovit poskytovatela siete.. ak mas vyplnene ip, dns, atd.. tak skus na tel. nastavenie-wifi-upresnit alebo manualne nastavit podla hodnot ktore mas na pc (ak nemas dhcp)..

pripadne skus v tel. nastavenie-wifi-v pravo dole 3 bodky- rozsirene- a tu skus pomenit nieco..napr.. podpora adresy auto IP, vyhybat sa slabym pripojeniam.. a skus to pomenit..
Moje terajsie "dela" Sony Xperia Z - HTC HD7 - iPhone 4 - Blackberry 9300 curve - Nokia 1616
Obrázok užívateľa
djmikxy
admirál
admirál
 
Príspevky: 485
Registrovaný: Ned 05. Jan 2014 14:32:15
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
mobil:
tablet:

Poslaťod katka555 » Pia 25. Apr 2014 10:36:41

Ja som ho odinštalovala lebo už mi to liezlo na nervy :evil: radšej idem cez chrome na facebook a tam žiaden messenger netreba :mrgreen:
katka555
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pia 25. Apr 2014 9:50:30
mobil:
tablet:


Späť na Aplikácie

TOPlist