SK lokalizacia

Poslaťod Killian » Sob 10. Okt 2009 11:29:58

Takze cakam na G1 z Nemecka. Predpokladam, ze vsetko bude po Nemecky - preferoval by som anglicky jazyk (i ked Nemecky viem slusne, ale nemam rad ten jazyk :D ). Prepnut jazyk by nemal byt problem (odskusal som si v emulatore). Ale ako to je so slovenskou klavesnicou? Co ak chcem pouzivat makcene/dlzne?
Killian
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Sob 10. Okt 2009 1:31:34
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Štv 05. Nov 2009 23:08:58

myslim ze G1 z nemecka si budes chciet co najskor prerobit na rootovany telefon - ku tomu je diskusia tu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=477626
treba davat pozor, nemecke telefony su specificke aby si si ho neodpalil
o slovenskej lokalizacii som zatial nepocul, ani o mekcenoch a dlznoch, treba vyckat - zatial bez

pripadne - bola by vôľa zlokalizovať system Android? Ak sa najdu este aspon dalsi dvaja traja ludia, dal by som sa do toho - ak by mal niekto zaujem, dajte vediet v tomto fore
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Killian » Pia 06. Nov 2009 10:36:33

Vdaka, prestudujem si to.
Prisiel som na to, ze ak podrzim dlhsie konkretnu klavesu, tak mi vyskocia na vyber pismenka s diakritikou, ale nie su tam vsetky. A je to velmi pomale takto pisat, skoda ze to nie je ako na pocitaci, kde shiftom by sa prepinala ciselna cast klavesnice...
Na ten root sa pozriem, ale mam obavy :) . Mne to funguje vsetko dobre zatial, stiahol sa mi 1.6 update automaticky. Uvidim este.
Killian
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Sob 10. Okt 2009 1:31:34
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Pia 06. Nov 2009 11:24:13

ešte ku slovenskej klávesnici (keď už rozprávame o diakritike, tak ju budem aj písať, hoci na ňu nie som zvyknutý)
ak stlačíš Shift+Alt tak na písmene e je dĺžeň, na písmene i vôkáň a na písmene u prehláska (dve bodky nad písmenom) - aj ke´d to sú asi všetko znaky z francúštiny - mäkčeň som nenašiel, ale pri dlšom podržaní písmena, tak ako si spomínal, sa objaví napr. č

btw. toľko diakritiky som nepopísal od strednej školy
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod robokon » Pia 11. Dec 2009 11:42:03

Mam otazku. Chcel by som si kupit htc Tattoo . predajca uvadza ze je tam CZ lokalizacia. mna by zaujimalo ci je mozne to poslovencit. S androidom nemam absolutne ziadne skusenosti.
robokon
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv 10. Dec 2009 8:18:59
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Ned 13. Dec 2009 8:22:34

ahoj,

slovenska lokalizacia zatial nebola urobena, poslovencit by si si android mohol, iba ak by si sa do nej pustil ty sam :)
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Poslaťod palokalo » Str 23. Dec 2009 10:17:03

Vzhladom na to ze aj T-mobile G2 co dava tmobile v akcii neni poslovenceny a dokonca je len v anglictine.. Takze v najblizsej dobe na SK lokalizaciu mozes zabudnut.
..: T-mobile G2 :..
Obrázok užívateľa
palokalo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Uto 22. Dec 2009 12:01:40
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod joko66666 » Štv 04. Mar 2010 18:30:07

tu je navod nie (nie môj ale funguje) no telefon netreba root, staci nast ten program v markete a sorry ale program je more locale. hladaj locale a najdes viac veci tam si vyber moreLocale 2 .
to si nainstaluj a v ponuke programy si to spust a definuj cesky jazyk nie slovencinu (ta nieje v podpore aj ked tam je) a potom ti resetne graficke rozhranie a vsetko ti pojde v cestine.
potom som si instaloval Tap Tap KEYBOARD .
pri zadavani textu si vyberies typ klavesnice a tam budes mat viacero moznosti takze si ich vyskusaj a uvidis ktora ti lepsie pasuje .
no ani jedna nema slovenske ô takze budes sa musiet zaobist bez neho. slova definuje (ak mas tak nastavene) ceske ale da sa to pekne prepisat na slovenske a potom ti bude ponukat uz len to .
joko66666
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Uto 29. Dec 2009 18:58:10
mobil:
tablet:

Poslaťod Skippy » Pon 15. Mar 2010 17:18:54

nj na tie nemecke G1 davajte velky pozor :) ak odpalite system velmi , VELMI tazko sa to ozivuje. Samemu sa mi to stalo , neexistuje ziadna oficialna ROM na nemecke verzie telefonov , upravene telefon odmieta.
Jedinym riesenim je opravit ho pomocou tkzv goldcard , ktora sa da vyrobit cez zariadenia pouzivajuce WM... co sa teda aj nam podarilo a telefon slape doteraz :D
Skippy
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Sob 29. Aug 2009 13:53:32
mobil:
tablet:

Poslaťod bam » Uto 16. Mar 2010 8:27:34

tak sa ti nakoniec podarilo ho ozivit skippy? gratulujem a vdaka za tip
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
bam
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 762
Registrovaný: Pia 03. Júl 2009 23:31:44
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na HTC G1 / Dream

TOPlist