Reštart celého systému 5.1.1 (CoolPad E560)

všeobecne o Androide
Príspevky triediť do kategórie smartfónov kde je uvedený výrobca a model !

Poslaťod igniss » Štv 08. Sep 2016 18:55:24

Zdravím,

pred nedávnom som omylom zabudol "vzor" od svôjho telefónu (je to niečo ako heslo) a rád by som to nejako obišiel u poskytovateľa mobilných služieb kde sa za odblokovanie platí. Najradšej teda resetovaním celého systému (5.1.1). Mám CoolPad E560. Skúšal som už aj cez Android Recorvery "Factory reset", ale nefungovalo to. Mám ho teda zaheslovaný a nemôžem s tým nič urobiť (ani kolko "Zabudli ste heslo?" tam neni ._.). Pokiaľ máte nejaké rady ako to spraviť, tak poprosím vás :) Nemôžem sa dostať ani do nastavení max. v hosťovskom účte kde sa nedá resetovať telefón.. :(

Ďakujem za seriózne rady a pomoc.
Pekný zvyšok dňa.
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Poslaťod Stano36 » Štv 08. Sep 2016 19:31:23

Operátor z odblokovaním zabudnutého vzoru nemá nič spoločné. Preinstalovaní by sa tvoj problém určite vyriešil.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod igniss » Štv 08. Sep 2016 19:32:42

Nejaký dobrý návod?
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Poslaťod igniss » Štv 08. Sep 2016 19:48:21

Znašil som sa nájsť nejaké ďalšie možnosti. Správca zariadenia Android u Googlu môže vymazať údaje v telefóne. Potrebujem, len vedieť, že či potom sa celý systém dá resetnúť a pôjde ako keby bol telefón nový.

"Vymazať všetky dáta?
Týmto obnovíte výrobné nastavenia zariadenia. Aplikácie, fotografie, hudba a nastavenia budú odstránené. Správca zariadenia Android už nebude po vymazaní zariadenia fungovať. Toto obnovenie je trvalé. Zrejme nebude možné vymazať obsah SD karty vo vašom zariadení.
Ak je zariadenie v režime offline, obnovenie výrobných nastavení sa uskutoční po jeho pripojení online."
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Poslaťod Stano36 » Štv 08. Sep 2016 19:53:35

Správca zariadenia Android funguje iba ak je mobil pripojený k sietí , pri vypnutých sieťach to nefunguje .
Cez recovery si factory reset nevedel spraviť ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod igniss » Štv 08. Sep 2016 19:57:17

Skúšal aj 5x.. nefunguje mi to. Factory reset následne reboot.. vôbec nič. A mám ku sieti všetko mi funguje aj zablokovanie, len potrebujem vedieť zda to je bezpečné a bude mi potom fungovať ten mobil. (pri resete u správca zariadeni Android)
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Poslaťod Stano36 » Štv 08. Sep 2016 20:01:13

Nerobil som to ešte cez správcu zariadenia ale ak to nefunguje cez recovery neverím že by to išlo cez správcu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod igniss » Štv 08. Sep 2016 20:21:11

Super, ani cez factory reset ani správca zariadenia android to nefunguje, čo mám už robiť?
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Poslaťod Stano36 » Štv 08. Sep 2016 20:23:51

Ako som už písal , preinštalovať celý mobil.

Firmware nájdeš
https://androidmtk.com/download-coolpad ... rom-models

Návod ako na to
https://androidmtk.com/flash-cpb-firmwa ... -ygdp-tool
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6812
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod igniss » Pia 09. Sep 2016 11:55:23

Ďakujem, už len nejako vyriešiť SIMku.. Pokiaľ trošku potrepem s telefónom tak ju vypne a potom zase zapne a nemusím tam ani dávať pin kód. Asi to už bude chyba v priehradke u SIMky, asi je tam zle hodená. Ďakujem ešte raz
igniss
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Štv 08. Sep 2016 18:50:49
mobil: Coolpad E560
tablet: Coolpad E560

Ďalší

Späť na Android

TOPlist