Nefunguje sim

Poslaťod Lastrade » Str 02. Júl 2014 13:18:48

Nazdar,

Kúpil som si Zte Star 1 v Číne sim karta fungovala aj slovenská na ich siete a tu nejde o2 vypisuje sim card not ready. Mal by byt na všetky siete dokonca ma aj LTE tak neviem prečo nejde pravé tu .

Dakujem za akúkolvek pomoc
Lastrade
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Str 02. Júl 2014 13:11:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Júl 2014 13:28:14

Ahoj , tá istá O2 SIM v Čine fungovala a tu nie ?
Skús inú SIM či bude fungovať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lastrade » Str 02. Júl 2014 13:35:56

v Číne fungovala iná sim nie táto o2 ale tiež Slovenská, nemám poruke iné sim na skúšanie
Lastrade
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Str 02. Júl 2014 13:11:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Júl 2014 13:43:59

Tak by sa dal skôr vylúčiť problém so SIM.
Je to stará SIM karta alebo nová , O2 SIM v inom zariadení fungujeb?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lastrade » Str 02. Júl 2014 13:49:05

no tiež si myslím, že je v mobile neaký blok na iné siete, len ho potrebujem neako odstrániť, sim mám asi 2 roky, niekde som čítal že niektoré karty nemusia fungovat podla toho kolko majú pinov 6 či 8
Lastrade
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Str 02. Júl 2014 13:11:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Júl 2014 13:57:58

Keby bol mobil blokovaný na sieť tak by aspoň načítal SIM ale tebe asi kartu vôbec nenačíta.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lastrade » Str 02. Júl 2014 14:04:50

a root by nepomohol?
Lastrade
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Str 02. Júl 2014 13:11:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Júl 2014 14:16:06

Ja skôr vidím problém zo SIM , mobil je slušne vybavený a mal by fungovať normálne.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lastrade » Str 02. Júl 2014 14:29:22

práve, že by mal fungovať všade Zte ma mobily aj u nás tak neviem, práve som skúšal kamarátovú sim z Telekomu a to isté a ked nahodím inú rom od Zte nepomôže?
Lastrade
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 11
Registrovaný: Str 02. Júl 2014 13:11:18
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Júl 2014 14:37:23

Pozeral som špecifikácie na GSMArene a nie je tam zmienka že by sa robili dve verzie. ( Ćínsky a svetový trh )
Rootom a ROM by som určite počkal ale reset na výrobné nastavenie by som skúsil.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na ZTE / Orange

TOPlist