(proces com.android.vending) Android market

Obchod Play a ďalšie zdroje aplikácií

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 11:42:58

Dobri den vcsera som si kupil novy mobil z Datartu nie od ruki Huawei Ascend Y 100 s adnroidom 2.3.6 lenze tam nebol adnroid market. Susal som si ho stiahnut ale po spusteni mi furt napise (proces com.android.vending) bola neocakavane zastavena a podtim vinutit zatvorenie prosim poradte kupoval som ten mobil hlavne kvoli androidu a ono to nema market poradte prosim som uz zufali . :(
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 19. Jan 2013 11:57:58

Ahoj, máš aj vytvorené Gmail konto ? Fakt si tam nemal Obchod Play ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6718
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 11:59:05

teraz mi uz android market ide ale ked dam nico stiahnut vipise mi Downlad Error Download was unsuccessful, please try again.A ano g mail konto mam a obchod play som fakt nemal :(
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 19. Jan 2013 12:00:09

Cez WiFi alebo mobilný internet ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6718
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 12:01:27

WIFI
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 19. Jan 2013 12:03:30

Choď do nastanení - aplikácie - obchod Google Play a daj vymazať údaje.
potom sa skús znovu prihlásiť
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6718
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 12:06:03

Stale mi tam vipise toto iste :(
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 19. Jan 2013 12:27:42

Ešte raz to vymaž a vymaž dáta aj google service frameworks . Vypni a zapni mobil a skús
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6718
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 12:48:12

Stael toto iste
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Poslaťod adam121 » Sob 19. Jan 2013 12:55:40

A nemohlo bi to bit tim ze mam google service famework 2.3.7 a google pley 3.0.16 ?? Nemal bi som to mat rovnake??
adam121
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Sob 19. Jan 2013 10:46:29
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Zdroje aplikácií

cron
TOPlist