market

Obchod Play a ďalšie zdroje aplikácií

Poslaťod lusy2345 » Pon 15. Aug 2011 10:55:10

ahojte neviem ci by ste mi mohli poradit mam problemy ohladom marketu este som nemala sancu sa tam vobec nahlasit gmail konto mam aktivovane, akonahle idem do nastaveni - konta a synchronizacia - pridat konto gmail davam svoje udaje a vobec nereaguje napise mi ze nemam na gmaili konto vytvorene uz som si dala aj nove ale stale nic.. dakujem
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 15. Aug 2011 11:34:43

kedze ti market nefunguje, tak pocitam s tym ze v mobile nic nemas....tak sprav Factory Reset(najdes to niekde v Nastaveniach ako "Obnovenie tovarenskych nastaveni"), potom sa prihlas na svoj GMAil a musi to ist..
MacBook Air '13 13" /Haswell i5-8GB RAM-128GB SSD/
Samsung Galaxy Note II White 16GB
Wesamothan Lite, Android 4.4.2
16GB mSDHC class10
AKG K376
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3453
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Samsung Galaxy Note II White
tablet:

Poslaťod lusy2345 » Pon 22. Aug 2011 10:33:23

Dakujem ti vazne si mi pomohol uz som skusala vsetko mozne ale toto ma vazne nenapadlo Dakujem uz mi vsetko ide a este mam jednu otazocku mam internet v mobile netreba ho nejako vypinat cez nastavania staci len ked sa odhlasim z netu a hotovo. lebo jeden fon mam tak ze sa musim v telefone odhlasit to je posledna otazocka a vazne ti dakujem
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 22. Aug 2011 10:51:20

nie..ked sa z netu ako si napisala odhlasis, tak niektore aplikacie ako widgety, si mozu data stahovat v urcitych casovych intervaloch. Niesu to ale velke mnozstva dat, skor naopak, su minimalne a ked mas datovy tarif tak sa nemas coho bat. Ak ale ho nemas, tak rozumnejsie je vypinat net v Nastavenia/Bezdrotove pripojenie a siete/Mobilne siete/Datove prenosy-odciarkni...mozes to ale mat niekde inde, nakolko mas asi iny telefon ako ja..
MacBook Air '13 13" /Haswell i5-8GB RAM-128GB SSD/
Samsung Galaxy Note II White 16GB
Wesamothan Lite, Android 4.4.2
16GB mSDHC class10
AKG K376
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3453
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Samsung Galaxy Note II White
tablet:

Poslaťod lusy2345 » Pon 22. Aug 2011 11:52:54

dakujem pomohol si mi .
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Poslaťod lusy2345 » Pon 22. Aug 2011 12:29:50

ahoj este by si mi mohol pomoct lebo som vazne z toho telefonu mimo a to ho uz mam rok ale nejako som to neriesila nebolo casu chcela som si vypnut internet nech mi zbytocne nestahuje veci ale v nastaveniach mam rezim siete GSM/WCDMA co je na rychlejsie chatovanie potom GSM to zevraj sluzi ked nie je niekde pokrytie 3G a setri bateriu a sluzi na vypnutie teraz neviem ci netu alebo? dakujem a uz ta nebudem otravovat lebo nema mi kto pomoct dokonca aj predajca tychto telefonom je nejako mimo..
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Poslaťod majko11293 » Pon 22. Aug 2011 12:36:53

nejak som nepochopil tvoju otazku..
MacBook Air '13 13" /Haswell i5-8GB RAM-128GB SSD/
Samsung Galaxy Note II White 16GB
Wesamothan Lite, Android 4.4.2
16GB mSDHC class10
AKG K376
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 3453
Registrovaný: Pon 14. Mar 2011 15:21:12
Bydlisko: Medzilaborce
mobil: Samsung Galaxy Note II White
tablet:

Poslaťod lusy2345 » Pon 22. Aug 2011 12:43:23

no takze skusam sa odhlasit z netu nech mi nestahuje veci sla som do nastaveni , pripojenie, rezim siete a mam tam moznosti datovy roaming co je blbost potom rezim siete tam sa nachadzaju GSM/WCDMA pripjenie, IBA GSM, a IBA WCDMA, a dalsia lista su Operatori sieti ako neviem ci nieco z tychto veci sluzi na to aby som sa odhlasila z netu a prihlasila len ked budem potrebovat ak keby mam neobmedzeny v mobile mi je to jedno len mam obmedzeny a nechcem zas nejaku brutalnu fakturu.. dakujem
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Pon 22. Aug 2011 14:32:20

To si sa dostala do menu Mobilných sietí kde si vyberáš režim pripojenia. GSM je typ pripojenia ktorý slúži na telefonovanie a jeho rýchlosť je dostačujúca len na sms a hovor. To ale nemá nič spoločné s internetom v mobile ako takým. Keď chceš vypať internet tak musíš ísť do predošlej ponuky a tam máš na výber aj položku čo sa len odškrtne. Nemôžem ti momentálne povedať, ako sa to presne volá v slovenčine lebo mám angličtinu a obe sa volajú Mobile network.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod lusy2345 » Pon 22. Aug 2011 14:41:19

hej hej to chapem Mobile network - mobilne siete tak tam mam na vyber iba Data roaming , potom je tam Rezim siete a operatori sieti nic ine ale ani jedno sa mi nezda ze by sa z tym dal internet vypnut .
lusy2345
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pon 15. Aug 2011 9:42:36
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Zdroje aplikácií

cron
TOPlist