google play

Obchod Play a ďalšie zdroje aplikácií

Poslaťod gopo » Pon 17. Feb 2014 19:27:32

Chcem sa opýtať prečo mi nechce zobraziť miniobrazky a screenshoty aplikácie
gopo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon 17. Feb 2014 19:17:02
mobil:
tablet:

Poslaťod smajlovk » Pon 17. Feb 2014 20:32:24

Robi ti to stale, ci len zrazu ? Na wifi ci aj na mobilnych datach? Skusal si vymazat cache a data aplikacie v nastaveniach? Mas nainstalovanu najnovsiu verziu Google Play (4.5.10) ?
Obrázok užívateľa
smajlovk
admirál
admirál
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 15:17:23
mobil: OnePlus 3T
tablet:

Poslaťod gopo » Pon 17. Feb 2014 21:08:47

mám aktuálnu verziu play vymazal som cache aj dáta aplikácie robí to len na wi-fi
gopo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon 17. Feb 2014 19:17:02
mobil:
tablet:

Poslaťod smajlovk » Pon 17. Feb 2014 21:12:24

Tak to bude asi DNS servermi tvojho operatora. Nastav si v routeri Googlacke public DNS adresy a malo by to pomoct.

https://developers.google.com/speed/public-dns/?hl=sk
Obrázok užívateľa
smajlovk
admirál
admirál
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 15:17:23
mobil: OnePlus 3T
tablet:

Poslaťod baggio » Pon 17. Feb 2014 21:31:11

Mne to tiež nechce zobraziť,ale len cez Pc.Cez mobil všetko funguje dobre.
Čo to môže byt??
Prestigio 4040 ICS 4.0.4 +Root
baggio
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 50
Registrovaný: Ned 22. Dec 2013 19:47:04
Bydlisko: Gbelce
mobil: Lenovo a7000
tablet:

Poslaťod smajlovk » Pon 17. Feb 2014 21:51:11

Este som nepocul, ze by mal niekto problem s webovou verziou Google Play. Nemas v prehliadaci nastavene nejake proxy ? Dufam, ze nepouzivas otrasny internet explorer ? :-P
Obrázok užívateľa
smajlovk
admirál
admirál
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 15:17:23
mobil: OnePlus 3T
tablet:

Poslaťod baggio » Pon 17. Feb 2014 23:11:25

Mám Firefox a Chrome. Že by bol chyba v počítači? Ale nič som nenastavoval. Mám XP.

Sent from my Prestigio 4040 using Tapatalk PRO
Prestigio 4040 ICS 4.0.4 +Root
baggio
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 50
Registrovaný: Ned 22. Dec 2013 19:47:04
Bydlisko: Gbelce
mobil: Lenovo a7000
tablet:

Poslaťod smajlovk » Uto 18. Feb 2014 5:20:01

No mne to chodi normalne a sam si povedal ze na fone aj tebe, takze urcite je chyba v tvojom pocitaci ;-)
Obrázok užívateľa
smajlovk
admirál
admirál
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 15:17:23
mobil: OnePlus 3T
tablet:

Poslaťod djmikxy » Uto 18. Feb 2014 7:05:36

Skus preinstalovat flash player alebo ho odinstaluj a znova nainstaluj.. alebo aktualizuj. Tiez nainstaluj adobe air.. http://get.adobe.com/air/ a tiez adobe shockwave.. http://get.adobe.com/shockwave/
Moje terajsie "dela" Sony Xperia Z - HTC HD7 - iPhone 4 - Blackberry 9300 curve - Nokia 1616
Obrázok užívateľa
djmikxy
admirál
admirál
 
Príspevky: 485
Registrovaný: Ned 05. Jan 2014 14:32:15
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
mobil:
tablet:

Poslaťod smajlovk » Uto 18. Feb 2014 7:30:41

Ani air, ani shockwave nemám nainštalovaný a všetko chodí v pohode.
Obrázok užívateľa
smajlovk
admirál
admirál
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Ned 08. Dec 2013 15:17:23
mobil: OnePlus 3T
tablet:

Ďalší

Späť na Zdroje aplikácií

TOPlist