Neviem či som v dobrej sekcii ale našiel som iba sekciu Huawei P9 lite ja mám však Huawei P9 lite 2017. Ak to vadí tak sa ospravedlňujem.
A teraz mô problém.
Skúšal som robiť root podla tohoto návodu:
http://www.huafan.cz/discussion/1533/na ... awei-p9/p1
Úspešne sa mi podarilo odblokovať bootloader. Problém nastal pri nahrávaní rootu. Najskôr som postupoval podla: B. Pomocou SuperUser (systémový root). Posplnení bodu 4 sa mal telefón spustiť ale namiesto toho nabehla úvodná animácia a potom obrazovka s hláškou Ecrryption unsuccessful a je tam tlačitko Reset Phone. Po jeho stlačení sa telefón reštaruje ale znova skončí na Ecrryption unsuccessful.
V po zopakovaní B návodu som v nádeji že to opravím vyskúšal aj návod A, ale výsledok bol rovnaký.
Až neskôr som v diskusii objavil že ten návod je iba pre P9 lite nie už však pre P9 lite 2017. Resp. odomknutie Bootloadera je vhodné aj pre P9 lite 2017 ale root už nie. Pred tým ako som začal robiť root som si niečo s diskusie prečítal, ale spomýnaná informácia o nevhodnosti pre P9 lite 2017 bola až na 10 stránke a tam som sa až nedočítal.

Mám telefón Huawei P9 lite 2017 (PRA-LX1) Mal by mať customizáciu C432 (nie je blokovaný na žiadneho operátora a je kúpený na slovensku v O2 ten telefóny neblokuje)
Vie my niekto prosím poradiť čo s tým? Za všetky rady dopredu ďakujem!
Harino.