Meizu MX5, pomoc

Poslaťod feri777 » Uto 12. Jan 2016 3:01:13

Ahoj. Mám tento telefón s FLYME OS 4.5.4.1I a mám pár otázok.

1. Nevie niekto kedy bude flyme os 5 pre európu?

2. zistil som že do európy nejak blokuje telefóny jedna firma a teda sa tam nedá nahrať verzia s koncom A, hoc je v nej len angličtina a čínština, mne by ta angličtina nevadila, že vraj sa to dá ale čo som skúšal tak neúspešne, nahral som do pamäte update.zip ale pri pokuse o nahratie vyhodilo chybovú hlášku, bol by som rád ak by ste mi s tým pomohli v prípade ak nebude flyme 5 pre európu, čo som sa nikde nedočítal

3. blbne mi wifi, ide aplikácia napríklad google+ a zrazu ako keby sa niekde stratila nadväznosť medzi aplikáciou a wifi hoc wifi má plný signál a všetko je ok, a ukazuje 0kb/s v hornej lište, čiže sa nič nepreberá, tak isto keď som v prehliadači tak niekedy musím zo 3x refreshnuť stránku aby ju načítavalo alebo ak nechcm čakať tak vypnúť a zapnúť wifi, a tretí príklad: dám stiahnúť appku z google play a neinštaluje sa, musím vypnúť aplikáciu a vyhodiť z ramky, znovu zapnúť google play a dať inštalovať (snáď by to vyriešil ten flyme os5)

4. ak sa telefón nabije na 100% tak sa rozsvieti obrazovka a zhasne a tak dookola v intervale 2 sekundy až pokiaľ nevyberiem zo zástrčky, čo je problém ak v noci nabíjam telefón, to som zistil až keď som ho nabíjal cez deň čo bolo vlastne šťastie :D nejaký týždeň asi blikal v noci :D

Budem vám veľmi vďačný za každú radu.
feri777
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 27. Jan 2014 13:10:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 12. Jan 2016 8:53:59

Firmware je už dostupné
https://meizufans.eu/forum/topic/3898/f ... able-mx5/2

Ak máš Čínsku verziu tak sa to dá zmeniť na medzinárodnú verziu
https://meizufans.eu/forum/topic/3898/f ... able-mx5/2
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6758
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod feri777 » Uto 12. Jan 2016 15:43:52

Ďakujem, nevedel som o verzii G. Všetko ide OK. Verzia G ale nemá možnosť root telefónu. Tak ešte to by som chcel vyriešiť, lebo niektoré aplikácie to vyžadujú.
feri777
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 27. Jan 2014 13:10:38
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 12. Jan 2016 17:17:10

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6758
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod feri777 » Uto 12. Jan 2016 20:33:23

To nefunguje. Vo verzii G nieje Meizu konto, doinštaloval som ho. Som ho našiel na nejakej stránke ako .apk potom som sa prihlásil ale rozloženie v aplikácii je úplne odlišné ako bolo predtým aj ako je vo videu, to video je pre staršiu verziu. V celej aplikácii som nenašiel nič čo by povolilo privilégia. :/
feri777
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 27. Jan 2014 13:10:38
mobil:
tablet:

Poslaťod feri777 » Uto 12. Jan 2016 21:46:19

Našiel som to nakoniec teda ale nie v MZ konte ale v nastaveniach systému, trošku to bolo zahrabané.
feri777
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Pon 27. Jan 2014 13:10:38
mobil:
tablet:


Späť na Meizu

TOPlist