Archos Helium 50f

Poslaťod Slavko » Pia 16. Feb 2018 16:32:59

Podarilo sa niekomu tento smartfón pripojiť k PC cez USB kábel?
Ja to skúšam už mesiac, ale výsledok nulový. Ja ten mobil v PC vidím,
ale dostať sa do zložiek s fotkami, videom, a na SD kartu je nemožné.
Nie je ich vidno. Vidno iba, že je pripojený.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 17. Feb 2018 7:16:00

Skúšal si zapnúť aj Ladenie USB V možnostiach pre vývojárov.?
Nemáš náhodou naformátovaní SD kartu ako internú pamäť?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6785
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slavko » Sob 17. Feb 2018 9:51:56

Neviem ako sa dá dostať do nastavenia pre vývojárov.
Môžeš mi to prosím napísať? Neviem to nájsť v nastaveniach.
Tiež mi prosím napíš čo sa tam má nastaviť.
SD kartu po jej vložení mi samotný mobil ponúkol formátovanie
tak som to dal urobiť. No ako som písal je mobil vidím v PC,
ale do súborov foto, video atd. sa nedostanem.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 17. Feb 2018 22:18:17

Možnosti pre vývojárov :
Nastavenie - Informácie o telefóne - Číslo zostavenia ( 7× kliknúť ) malo by a to potom objaviť v menu nastavení .

Formátovanie :
Nevšimol si si presne aké formatovanie ponúklo ?
Ak to naformátovalo ako internú pamäť tak tam súbory z PC nedostaneš.
Pozri v nastaveniach ukladanie ho priestoru či nemáš možnosť naformátovať ako prenosné zariadenie

Pozri článok tam sa píše o možnostiach formátovania
https://www.mojandroid.sk/microsd-inter ... sko-navod/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6785
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slavko » Ned 18. Feb 2018 14:10:39

SD naformátovalo ako prenosnú pamäť, ale nevidím ju.Dá sa vybrať či prenosná alebo interná.
To ide v pohode.
Čo sa ale podarilo, je to, že už vidím 3 zložky
1. Android, 2. DCIM, 3. Pictures. No asi by malo vidieť všetky
zložky ako sú v mobile, teda aj hudbu a video a asi aj iné.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 18. Feb 2018 17:37:56

Keď pripojíš SD kartu pomocou čítačky k PC vidíš všetky zložky ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6785
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slavko » Ned 18. Feb 2018 17:46:23

Nie nevidím. Vidím len súbory DCIM a Picture.
Zložka Android, ktorú som videl sa mi stratila.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Poslaťod Slavko » Ned 18. Feb 2018 17:55:07

Pomýlil som sa cez čítačku ich vidím.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 18. Feb 2018 18:49:35

Je to ako keby to tvoje zariadenie bolo pripojené k PC ako fotoaparát PTP ( Picture Transfer Protocol )
Nemáš možnosť pripojenia ako MTP ( Media Transfer Prorocol ) ?

Pozri aj v Možnostiach pre vývojárov či to nevieš nastaviť ako predvolené pripojenie.

Screenshot_20180218-184916.png
Screenshot_20180218-184916.png (256.67 KiB) Zobrazené 2811 krát
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6785
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slavko » Pon 19. Feb 2018 7:31:17

Chcem Ti vysloviť veľkú vďaku za pomoc.
Funguje to. Cca 2 mesiace som sa trápil ako blbec. VĎAKA.
Slavko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 9
Registrovaný: Pia 16. Feb 2018 16:24:15
mobil: Archos
tablet:

Ďalší

Späť na Smartfóny

TOPlist