Zdravím. Mám tento tablet len krátko a pri oboznamovaní sa s ním, som narazil na menší problém.
Ide o to, že by som chcel prehrávať filmy s USB kľúča pripojeného cez OTG redukciu.
Tablet USB OTG podporuje, takže v tom by nemal byť problém. USB kľúč je Samsung FIT 128GB naformátovaný na exFat. Po pripojení sa na lište oznámení zobrazí správa a po kliknutí na "preskúmať" sa mi podarí zobraziť aj jednotlivé filmy. Dokonca sa odtiaľto dajú aj skopírovať do tabletu. Ale nedajú sa prehrávať. Kým nie sú umiestnené v tablete resp na pamäťovej karte, prehrávač ich neotvorí. (skúšal som ich niekoľko. Od VLC až po KMplayer).
Ani správca súborov pripojené USB nedetekuje (t.j. nevidí ho).
Jediná možnosť prehrávania filmov je buď cez wifi (zo sieťového HDD cez DLNA) alebo priamo s tabletu. (s pamäťovej karty /exFat/ prehráva v pohode).
Nájde sa tu prosím vás nejaká dobrá duša, ktorá poradí čo s tým? (vopred ďakujem)
PS: Po pripojení tabletu káblom k PC sa obsah micro SDXC karty nezobrazuje, tak neviem či to s tým nesúvisí. Keď chcem niečo preniesť na kartu, musím ju vložiť priamo do PC.