Galaxy Y - problém

Poslaťod nickolo » Ned 05. Máj 2013 10:28:43

Ahojte.
Mam Samsung Galaxy Y (S5360). Dnes sa mi vypol, a ked som ho zapol tak sa normalne spustil ale vyhodilo ze nejaky proces prestal pracovat a vypol sa. Potom ked som ho chcel znova zapnut tak stale dookola chodila obrazovka SAMSUNG . Skusil som uz urobit hard reset (wipe data/cache). Nahodit starsi firmware od samsungu cez odin a stale nic. Nie je rootovany a má stock rom. Uz vazne neviem co mam robit.
nickolo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 05. Máj 2013 10:23:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 05. Máj 2013 11:03:51

Ahoj , ODIN ti fungoval normálne. Všetko prebehlo ako malo ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod nickolo » Ned 05. Máj 2013 11:04:22

Vsetko prebehlo v poriadku. Napisalo PASS
nickolo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 05. Máj 2013 10:23:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 05. Máj 2013 11:07:43

Stále si iba na úvodnej obrazovke. Cez recovery mód sprav factory reset a opakuj postup z ODINom.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod nickolo » Ned 05. Máj 2013 11:08:22

Factory reset som urobil ako prvy, potom ten flash cez odin, znova factory. a stale nic
nickolo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 05. Máj 2013 10:23:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 05. Máj 2013 11:10:59

ODIN máš akú verziu ? spúštaš ho ako administrátor ? firmware obsahuje koľko súborov ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod nickolo » Ned 05. Máj 2013 11:13:15

Odin mam 1.85 a ako administrator som ho nespustal. firmware ma 3 subory, csc modem a pda.
nickolo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 05. Máj 2013 10:23:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 05. Máj 2013 11:16:50

tak skús 1.84 a dopĺň PIT súbor.
http://droidangel.blogspot.sk/2011/12/o ... stall.html
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod nickolo » Ned 05. Máj 2013 11:26:12

Musim mat vo vnutri pamätovu kartu ked to flashujem cez ten ODIN? A ten pit mam extrahovat? je tam
"totoro 0623.pit.rar" a vnutri raru je totoro 0623.pit a funky town.mp3
Naposledy upravil nickolo dňa Ned 05. Máj 2013 11:29:00, celkovo upravené 1
nickolo
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Ned 05. Máj 2013 10:23:36
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 05. Máj 2013 11:28:25

Nemusi tam byť ani SD ani SIM.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Ďalší

Späť na Samsung Galaxy Y (S5360)

TOPlist