Root samsung next s5570

Poslaťod Stano36 » Sob 05. Apr 2014 17:58:08

Root sa ti asi nepodaril , skús použiť https://www.dropbox.com/s/hhdxmt3i19sg5 ... _upd_1.zip
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Ned 06. Apr 2014 18:23:06

upd1 som uz skusal, tiez bez vysledku, neviem, asi sa to neda roortnut, uz som skusal zo 10 programov. btw mam este jeden takyto samsung ktory som prave rootol uplne v pohode ale po vlozeni SIM hadze hlasku "zadajte ovladacie tlacidlo uzamknutia siete" da sa toto neak doriesit napr. cez titanium?
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 06. Apr 2014 19:51:59

Mobil je blokovaný operátorom ?
Mobil ktorý sa nedá rootnuť má akú verziu androidu ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Pon 07. Apr 2014 9:29:50

1.zrejme je blokovany operatorom, skusal som galaxy unlock ale nepomohlo
2. ten co sa neda rootnot je 2.3.6
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 07. Apr 2014 10:45:03

Skús zväčšiť pamäť podľa toho návodu
http://www.androidegis.com/how-to/how-t ... s5570-tip/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Str 09. Apr 2014 21:35:49

hmm, tu prvu cast som zvladol, rozdelil som paricie a naformatoval na ext4 akurat neviem co s tym dalej, ako "prinutit" fon aby ju vyuzival ako internu pamat.. ?

v recovery nemam ziadnu polozku, kde by som mohol urcit particiu SD karty, pritom ked sa teraz pozriem na velkost SD karty tak uz ukazuje iba 1,5GB takze tu prvu cast by som mal mat dobre.

A v tom druhom postupe nevidim moju verziu PDA, ale aj tak ho nemamrootnuty tak by mi to bolo na nic :(
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 12. Apr 2014 6:11:42

ROM
http://www.mediafire.com/?7n2r3ly7y5fbxi8
Gapps
http://www.mediafire.com/?sitosx1geyupf9u

Inštalácia
V recovery spraviť full wipe , to je :
Wipe data/ Factory reset
Wipe cache
Advanced - Wipe dalvik cache
Install zip from SD card
Vyberieš ROM.zip
Install zip from SD card
Vyberieš Gapps.zip
Reboot

Potrebné aplikácie na rozšírenie pamäte
https://www.dropbox.com/sh/9icc5qqf7s2pbqs/_TqA8fwQIW
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Pon 14. Apr 2014 15:09:33

noo, neviem sice co sme spravili ale fon sa zapne len do uvodnej obrazovky, dalej sa nedostane a po chvili sa akoby restartuje a zas dokola, miesto next tam teraz svieti mini
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pon 14. Apr 2014 15:56:31

Nainštaluj si originál firmware cez ODIN
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Sibnuty » Ned 20. Apr 2014 14:50:47

nazdar tak som to konecne dneska dokoncil. flash prebehol v pohode a podaril sa aj root, Dakujem za ochotu a trpezlivost :D palec hore bracho
Sibnuty
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Uto 01. Apr 2014 19:02:21
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy Mini (S5570)

TOPlist