Prestigio pap5400 connect error

Poslaťod mackousko » Uto 05. Aug 2014 9:21:40

Po pripojeni na usb port autoradia vypíše connect error empty card.Iní typ Prestigia sa pripoji v pohode.Je android 4 1 2 Čo mam urábiť aby to fungávalo?Staršia x10 mini fungovala
mackousko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto 05. Aug 2014 7:19:01
mobil:
tablet:

Poslaťod djmikxy » Uto 05. Aug 2014 11:41:38

Nemas zapnute ladenie usb pripadne nieco vypnute s MTP alebo mozno opacne nemas to vypnute a ma to bit zapnute?
Moje terajsie "dela" Sony Xperia Z - HTC HD7 - iPhone 4 - Blackberry 9300 curve - Nokia 1616
Obrázok užívateľa
djmikxy
admirál
admirál
 
Príspevky: 485
Registrovaný: Ned 05. Jan 2014 14:32:15
Bydlisko: Liptovsky Mikulas
mobil:
tablet:

Poslaťod mackousko » Uto 05. Aug 2014 14:23:34

Usb ladenie je vypnute,MTP neviem čo je.Mala oprava ,vypisuje Reading error nie connect
mackousko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto 05. Aug 2014 7:19:01
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 05. Aug 2014 21:52:41

Vyskúšaj inú SD kartu ,
Reading error empty card - Chyba pri čítaní prázdna karta
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod mackousko » Str 06. Aug 2014 22:22:58

Dal som tam naformatovanu 1gb kartu a bolo to to iste.Teraz sa mi opravuje a formatuje povodna 16gb karta takže uvidim
mackousko
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Uto 05. Aug 2014 7:19:01
mobil:
tablet:

Poslaťod ja_som_amater » Pia 08. Aug 2014 0:13:30

Pokial máš zámok klávesnice a ideš pripojit mobil pomocou usb k pc/tv/audio
Tak musíš odomknuť klávesnice,
Aby mohol načítať dáta.
Aspoň takto mi to funguje na samsung.
Pokial nedomknem klávesni /znak-heslo/ tak sa mi nezobrazia data z ext a ani internej pamete.
Neviem čí maju takuto ochranu aj ostatny smartfony
Obrázok užívateľa
ja_som_amater
admirál
admirál
 
Príspevky: 266
Registrovaný: Pon 06. Jan 2014 13:57:37
mobil: S3 - Note3
tablet:

Poslaťod Maklan » Pia 08. Aug 2014 9:04:01

@ja_som_amater áno majú to všetky android zariadenia . Sám to mam odskúšané na Google , HTC , Samsung
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:


Späť na Prestigio

TOPlist