Potrebujem pomoc...

Poslaťod Lacikemal » Pia 24. Okt 2014 11:33:44

Nainštaloval som si Chainfire 3d ktorý mi mal pomôcť spustiť alebo udržať pri chode náročnejšie hry, no po nainštalovaní nejakých ovládočov v chainfire sa mi reštartoval (to aj mal spraviť) ale už sa nepustil a seklo mobil pri spúštacom logu. Hladal som strašne dlho ako to opraviť, ale nič čo som spravil nepomohlo (wipe cache, factory reset). Snažil som sa aj nahodiť novú ROMku cez recovery mode, ale v Recovery mode mi píše že na sd carte nieje
žiadny súbor .zip (i ked som ich tam skúsil dať asi 4) ... mám Prestigio multiphone 3440... vie mi prosím vás niekto poradiť ako tam nainštalovať novú romku ? :cry:
Lacikemal
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 24. Okt 2014 11:18:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 24. Okt 2014 12:17:45

Vyskúšaj inú SD kartu
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lacikemal » Pia 24. Okt 2014 12:34:24

skúšal som 4 sd karty čo mám doma .. vždy mi v tom recovery menu píše "no .zip file in sdcard" .. ale ked dám "apply update from sdcard" tak tam mi zobrazí všetky súbory z sd karty vrátane tých zipov takž karty fungujú normálne
Lacikemal
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 24. Okt 2014 11:18:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 24. Okt 2014 12:48:08

Je to určite MultiPhone 3440 ?
Zálohu cez recovery si nespravil ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Lacikemal » Pia 24. Okt 2014 14:38:35

je to tento http://www.fony.sk/clanky/8047-prestigi ... pap3400duo .. nie zalohu som zialbohu nespravil... skúšal som odinštalovař chainfire podla rôznych postupov cez ADB ale ani jeden nefunguje... keby som aspon vedel nájsť originál romku .... :|
Lacikemal
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Pia 24. Okt 2014 11:18:35
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 24. Okt 2014 17:45:23

Firmware máš v Súkromnej správe

Súbor obsahuje všetko čo budeš potrebovať
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Prestigio

TOPlist