instalacia novej rom

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 16:03:46

tu anglicku verziu som zmazal a odkaz co si mi dal nefunguje
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 16:56:23

Mne ten link funguje
http://yadi.sk/d/f8M_nMZdFG3Jx
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6716
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 17:12:52

teraz uz aj mne nainstaloval som tu opravu baterky ale teraz zase nerozumiem ked mi niekto vola je to dost tiche a uz som dal hlasitost na maximum okej idem to skusit
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 17:27:01

Tie opravné súbory sú iba pre rom JB 4.2.2 v2 , nemôžeš to kombinovať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6716
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 17:36:28

tato romka nie je po anglicka ale po rusky a ked nainstalujem tu slovensku stale tam nemam to nastavenie kontaktov
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 17:52:03

Keď budeš v aplikácii telefón stlač menu , ponúka ti možnosť nastavenie ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6716
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 18:02:13

hej super uz to mam
velmi pekne ti dakujem za pomoc
EDIT:nevies ako by som sa vratil k tej povodnej rom 4,0,4 tato sice funguje ale ak mi niekto vola miesto cisla alebo mena mi ukaze ze mi vola cislo tiesnoveho volania,uz som skusal upravit cislo aj s predvolbou +421 aj bez nej ale nema to vpliv nerobi to pri vsetkych iba pri cislach od tmobilu aj to iba pri tej novej predvolbe.
Dalsi problem je ze mi obcas vypadne signal na takych miestach kde som predtym mal signal naplno.
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Michal1 » Uto 29. Júl 2014 11:52:15

Máš aktuální verzi pro tvůj mobil s aktuálníma ovladáčemi je možné že máš starší verzi ovladaču
Stav: Zobraziť
Jsem pohodový typ člověka co se rad seznamuje moje zalíbí jsou počítače tvorba a poslouchaní hudby tvorba internetových stránek programátor programovacích jazyku Pawno,HTML,PHP pokročily uživatel PHP Fusion PHPBB
Obrázok užívateľa
Michal1
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Uto 29. Júl 2014 11:19:56
Bydlisko: ČR
mobil:
tablet:

Predchádzajúci

Späť na Prestigio

TOPlist