instalacia novej rom

Poslaťod tomix » Uto 29. Apr 2014 23:37:58

hej spravil ale mam pocit ze som nieco pokazil lebo teraz sa mi uz nechce spustit ani ta prva romka.
Teda spusti sa mi ale iba bez tych oprav neviem mozno preto ze tie nie su po slovensky
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 29. Apr 2014 23:44:44

Spravil si zálohu ?
Obnov ju , MIUI ROM tiež nefunguje ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6713
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Uto 29. Apr 2014 23:47:57

Nie nezalohoval som zase som to nainstaloval bez oprav a ta po slovensky funguje.
Teraz neviem ci tato romka zle spolupracuje zo simkou alebo mi pri instalacii zmazalo vsetky kontakty zo simky.
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 11:13:54

Mal si kontakty aj na googli ? Obsahuje tá MIUI ROM Google play ?
Kontakty na SIM sami od seba zmiznúť nemôžu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6713
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 11:39:36

Kontakty mam na googli to nie je problem,a pravdepodobne mi ich ani nezmazalo len sa neviem dostat na kartu.
Skusal som ulozit neake kontakty a ulozilo ich iba do mobilu predtym mi dalo na vyber kam ich chcem ulozit.
Skusim hodit kartu do ineho mobilu aby som videl ci ich mam.
Tak kontakty na karte mam len sa ich neda nacitat do telefonu.
Ma obchod play ale google play som nenasiel .
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 12:10:19

Obchod play a Google play je to isté , pýtal som sa iba kvôli tomu že nie každá MIUI ROM má Google aplikácie.
Zobrazovanie kontaktov vieš nastaviť , je tam taká možnosť ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6713
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 12:16:01

Praveze nie tato pouziva iba pamet telefonu a ked mi niekto vola neukaze mi ani cislo ale napise linka tiesnoveho volania
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 15:39:31

Ja tam mám možnosť

Screenshot_2014-04-30-16-35-10.png
Screenshot_2014-04-30-16-35-10.png (80.57 KiB) Zobrazené 1000 krát
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6713
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod tomix » Str 30. Apr 2014 15:49:40

ja tam mam iba Posledne volane dalsia karta Vsetko a posledna karta Skupiny nic viac
tomix
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon 28. Apr 2014 15:17:49
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 30. Apr 2014 15:56:47

Predtým to tam bolo ? Skús dať anglický verziu a potom sprav iba wipe cache , wipe dalvik cache a nainštaluj SK verziu.

Edit:
tomix píše:ja tam mam iba Posledne volane dalsia karta Vsetko a posledna karta Skupiny nic viac

Na číselníku zvoľ menu a nastavenie.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6713
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

PredchádzajúciĎalší

Späť na Prestigio

TOPlist