ROOT tabletu

Poslaťod Stano36 » Str 24. Aug 2016 13:50:04

Áno , stačí potvrdiť voľbu a restartovať tablet.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod preston » Str 24. Aug 2016 15:38:52

A taky detail este - aplikacie, ktore som instaloval este predtym, sa teraz zdanlivo nachadzaju na SD karte, kam som ich este davnejsie presunul (hoci tam asi nie su ... to som este netusil, ze android to nepodporuje). Mam ich vsetky odinstalovat a nanovo nainstalovat, alebo sa s tym da pracovat aj v takomto stadiu..? Teda ze su "na karte" ? Vdaka!
preston
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 23. Aug 2016 10:10:13
mobil: Samsung Galaxy S5
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 24. Aug 2016 15:49:22

Niektoré aplikácie presun na SD kartu podporovali a tie si presunul , internú pamäť pre inštalovanie aplikácií si trošku oklamal a vytvorenú partíciu tablet používa ako internú pamäť.
Ak to takto funguje je to v poriadku.
Neopi sa !
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod preston » Str 24. Aug 2016 15:58:55

Hah :D no ja moc nepijem, takze nepredpokladam... :D skusim este nainstalovat nejake "nove" aplikacie - lebo akonahle nejaku aplikaciu odinstalujem a potom znova nainstalujem, automaticky mi ju berie, ze je na SD karte.. a aj p po tom, ako urobim to prepojenie, tak sa nic nezmeni... a na prepojenie netreba ani restartovat tablet - efekt je stale rovnaky.. teda aspon sa to tak tvari. Idem teraz z domu, tak potom vyskusam :) zatial dik
preston
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 23. Aug 2016 10:10:13
mobil: Samsung Galaxy S5
tablet:

Poslaťod preston » Str 24. Aug 2016 19:58:35

No, takže výsledok je, že to vyzerá, že to funguje, takže VĎAKA :) Fakt si mi dosť pomohol .... inak všimol som si, že po nainštalovaní toho programu mi tam automaticky "preskákali" všetky aplikácie - neviem, či je to OK, ale odrazu všetky aplikácie cez link2sd vypisujú, že sú na SD karte.. časť aplikácie je vždy v telefóne a väčšia časť je na SD karte... myslel som, že to bude treba robiť so všetkým aplikáciami, ale vyzerá, že nie...? :shock: :) Ale napr. keď pozriem kapacitu karty, tak stále sa tvári, že je celá prázdna..
Naposledy upravil preston dňa Str 24. Aug 2016 20:11:16, celkovo upravené 2
preston
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 23. Aug 2016 10:10:13
mobil: Samsung Galaxy S5
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 24. Aug 2016 20:03:40

Ono sa to presunulo do EXT partície ktorú nevidíš .
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod preston » Str 24. Aug 2016 20:11:32

No a tiež teda keď nainštalujem novú aplikáciu, tá je automaticky už na SD karte a už nemusím vytvárať ten link. To som tiež netušil, že tak bude fungovať... :)
preston
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 23. Aug 2016 10:10:13
mobil: Samsung Galaxy S5
tablet:

Poslaťod preston » Štv 25. Aug 2016 11:10:45

A ešte taký detail - na ktorú časť karty sa vlastne teraz ukladajú tie aplikácie? Na tú väčšiu či na menšiu, či na obidve...? :)
preston
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto 23. Aug 2016 10:10:13
mobil: Samsung Galaxy S5
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 25. Aug 2016 13:34:19

Tá väčšia časť aplikácie je vo vytvorenej EXT 2 a menšia v internej pamäti.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Predchádzajúci

Späť na Prestigio

TOPlist