Graficka karta + zdroj

počítačový hardvér

Poslaťod misko2634 » Uto 27. Dec 2011 19:09:12

Buď zväčšiš rozpočet a možeš si kupiť dobry zdroj, grafiku, RAMKU

alebo

si vystačiš s oniečo lacnejšou grafikou
LG P350 Optimus me
Android 2.3.7 ComicEXperia (Upraveny CM7)
Obrázok užívateľa
misko2634
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 67
Registrovaný: Str 31. Aug 2011 10:00:10
mobil:
tablet:

Poslaťod Yurij » Uto 27. Dec 2011 22:22:35

Ta RAM-ka neni nutna...Zatial by mi stacil ten zdroj + grafika do 280EUR.
Samsung Galaxy S3 > Ice Cream Sandwich , I love S-Voice , Pebble Blue ,
PC : AMD Phenom X4 II 955 3.20GHZ |Gigabyte N560Ti OC 1Gb | 8GB RAM |
750GB Pevny disk | MSI 770-C45 | Corsair CX600 V2
Yurij
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 31
Registrovaný: Ned 20. Nov 2011 8:10:34
Bydlisko: Slovensko , Žiar nad Hronom
mobil:
tablet:

Poslaťod Semp » Str 28. Dec 2011 0:08:11

Ber Gigabyte GTX560Ti SoC+ CX600V2 a mas pokoj...
misko, odkedy RAMka pridava badatelne herny vykon ?
Obrázok
HTC Desire HD: Stock 2.3.5, 32GB A-data Class 4

Obrázok
Obrázok užívateľa
Semp
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 506
Registrovaný: Uto 12. Apr 2011 16:47:15
mobil:
tablet:

Poslaťod Yurij » Str 28. Dec 2011 9:00:13

Zobral by som to , ale zasa tu je ten problem , ci by sa mi to voslo do skrine :( . A tu Gigabyte GTX560Ti SoC som hladal ale neuspesne :( . Momentalne som rozhodnuti nasledne :
1.Grafika : http://www.alza.sk/msi-n560gtx-ti-twin- ... 215844.htm
2.Zdroj : http://www.alza.sk/corsair-cx600-v2-d237950.htm
Len ci mi to bude pasovat .
Samsung Galaxy S3 > Ice Cream Sandwich , I love S-Voice , Pebble Blue ,
PC : AMD Phenom X4 II 955 3.20GHZ |Gigabyte N560Ti OC 1Gb | 8GB RAM |
750GB Pevny disk | MSI 770-C45 | Corsair CX600 V2
Yurij
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 31
Registrovaný: Ned 20. Nov 2011 8:10:34
Bydlisko: Slovensko , Žiar nad Hronom
mobil:
tablet:

Poslaťod Triglavus » Str 28. Dec 2011 14:52:33

Pozri, RAM je často podceňovaná a pridáva sa tomu veľmi malá priorita v pc, všetci chcú len processor a grafiku čo najlepšiu a ostatok dokúpia len aby to šlo spustiť. To je ale problém, lebo nevyvážený systém je horší ako systém so slabou grafikou a procesorom. Osobne by som trošku škrtol z rozpočtu a pribral aj toto:
http://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-ddr ... 222802.htm
Je to len 38 eur za 1600MHz 8gb ram kit. Určite by si rozdiel z 1333 na 1600 dokázal pocítiť. Taktiež aj nárast zo 4GB na 8GB. Treba ale potom brať do úvahy fakt, že Windows 32 bit neberie viac ako 2GB ram a treba teda ísť na 64 bit Windows 7 Home prinajmenšom.
HTC Desire HD - od release do 2012
Nexus 4 - od release do teraz
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 671
Registrovaný: Uto 07. Jún 2011 12:23:44
mobil:
tablet:

Poslaťod Semp » Str 28. Dec 2011 15:29:39

tu je ta grafika:
http://www.alza.sk/gigabyte-n560oc-1gi-d216538.htm
Triglavus:
rozdiel medzi 4GB a 8GB nepociti ak je to pc na hranie, keby robil s profesionalne s Photoshopom a podobnymi vecami tak ano. Ramky moze vziat a nemusi, tych par % vykonu... A ked uz tak vyberaj 1333MHz CL7 alebo 1600MHz CL9. Myslim, ze tie ramky co tam ma mu vpohode stacia a vykaslal by som sa na nove aj ked maju ceny take ake maju.
HTC Desire HD: Stock 2.3.5, 32GB A-data Class 4

Obrázok
Obrázok užívateľa
Semp
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 506
Registrovaný: Uto 12. Apr 2011 16:47:15
mobil:
tablet:

Poslaťod Yurij » Str 28. Dec 2011 15:53:26

Trocha som sa pohral s netom :idea: a podarilo sa mi najst slusnu kombinaciu . Vojde sa to do 280 EUR . Ten zdroj teda nebude az tak vymakani , ale je nan zaruka - a nepotrebujem zas az tak dobry zdroj . A moze sa mi stat ked kupim taky horsi zdroj ?

G.K.:
http://talkive.sk/index.php?page=shop.p ... 1&vmcchk=1

RAM-ka : http://www.tega.sk/main.aspx?CLS=PRODUC ... oj=heureka

Zdroj : http://e-shop.at-tack.sk/eurocase-zdroj ... d4541.aspx
Samsung Galaxy S3 > Ice Cream Sandwich , I love S-Voice , Pebble Blue ,
PC : AMD Phenom X4 II 955 3.20GHZ |Gigabyte N560Ti OC 1Gb | 8GB RAM |
750GB Pevny disk | MSI 770-C45 | Corsair CX600 V2
Yurij
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 31
Registrovaný: Ned 20. Nov 2011 8:10:34
Bydlisko: Slovensko , Žiar nad Hronom
mobil:
tablet:

Poslaťod Semp » Str 28. Dec 2011 16:36:05

Zdrz sa kombinacie Gigabyte GTX560Ti+Corsair CX600 V2
na RAMky sa vykasli...
Ano zdroj musi byt dobry, poviem ti to takto Eurocase je odpad, sracka, este nejake synonymum ? Skratka nema ani 80% certifikaciu = mizerna ucinnost = vyssia spotreba elektrickej energie, nekvalitne suciastky moze rychlo odist a ked odide zdroj moze so sebou zobrat celu zostavu zdroj je jedina vec, na ktorej sa setrit nema
A tymi ramkami co si si vybral by si si nijako nepolepsil su to rovnako 1333MHz CL9 moduly ake mas teraz v pc, ibaze s vyssou kapacitou.
HTC Desire HD: Stock 2.3.5, 32GB A-data Class 4

Obrázok
Obrázok užívateľa
Semp
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 506
Registrovaný: Uto 12. Apr 2011 16:47:15
mobil:
tablet:

Poslaťod Yurij » Str 28. Dec 2011 16:42:37

A co by si mi poradil ked mam rozpocet len 280 a potrebujem grafiku , RAM a zdroj :( ? Rozmislal som uz aj nad tym , dokupit este jednu slabsiu grafiku - a z dvoch slabych spravit jednu silnu , lenze niekotre hry , aplikacie nepodporuje 2 grafiky . Najhorsi je ten rozpocet .
Samsung Galaxy S3 > Ice Cream Sandwich , I love S-Voice , Pebble Blue ,
PC : AMD Phenom X4 II 955 3.20GHZ |Gigabyte N560Ti OC 1Gb | 8GB RAM |
750GB Pevny disk | MSI 770-C45 | Corsair CX600 V2
Yurij
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 31
Registrovaný: Ned 20. Nov 2011 8:10:34
Bydlisko: Slovensko , Žiar nad Hronom
mobil:
tablet:

Poslaťod Semp » Str 28. Dec 2011 18:32:14

Stale trvam na prvom navrhu, 560Ti+CX600V2
S tymi dvoma grafikami to funguje inac. Na to treba poriadny zdroj, poriadnu skrinu a hlavne by mali byt rovnake.
HTC Desire HD: Stock 2.3.5, 32GB A-data Class 4

Obrázok
Obrázok užívateľa
Semp
starý morský vlk
starý morský vlk
 
Príspevky: 506
Registrovaný: Uto 12. Apr 2011 16:47:15
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na PC hardvér

TOPlist