CM 10

Poslaťod pantao » Sob 22. Sep 2012 21:50:37

Zdravím, rád by som sa opýtal, či bude spravená v dohľadnej dobe rom CM 10 na ZTE Skate? Ja mam momentálne atomic v4, ale nie som snou moc spokojný a kamarát ma CM 7 a zdá sa mi lepšia tak, neviem či si mam flashnút tú alebo počkam na 10?

Dakujem
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Ned 23. Sep 2012 7:24:42

CM10 uz davno mame ale nikdy nebude kompletne funkcna tak isto ako cm9
Takze ak tii nevadi sekajuce preview fotaku, nefungujuci blesk, natacanie videa, pozeranie youtube HQ, nefunkcny nativny wifi tethering a ine tak...
http://www.modaco.com/topic/355875-jb-c ... ated-1708/

Cize ak chces kompletfunkcnu om, treba ostat na gingerbread.
cm7.2, mokeeos,...
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Pon 08. Okt 2012 16:41:33

Ide vobec na niektorej romke pouzit flash player, nakolko to dost zavazi na mojom vybere
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 08. Okt 2012 16:46:58

Na SKatie a romkach zalozenych na CyanogenMod 7 funguje, ale zazraky sa nedaju ocakavat, kedze telefon nema potrebny hardware, aby to chodilo na 100%. Vacsinou ti to bude sekat.
Treba nainstalovat napriklad tento:
http://ceco.sk.eu.org/omc/apk/FlashPlayer102.apk
Po instalovani rebootnut.
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Pon 08. Okt 2012 19:06:46

A ešte by som sa chcel opýtať, či na ten CM 7 ide taktovanie, predpokladám, že áno, ale na stránke, odkiaľ som romku stahoval to nebolo uvedené, tak sa pýtam.
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod Ceco » Pon 08. Okt 2012 19:12:48

Malo by mat.
Neviem odkial si stahoval, ale moja najnovsia verzia je tu. Ta je pretaktovana na 100%, kedze tam je moje S3 jadro.
rom-zte-skate-monte-carlo-f79/cyanogenmod-7-2-android-2-3-7-t1859.html
◊ THL W8 - 1.2GHz(x4) + PowerVR SGX 544 (MTK6589)
◊ GravityMod2 - Android 4.2.1
Obrázok užívateľa
Ceco
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 793
Registrovaný: Uto 04. Okt 2011 19:57:55
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Pon 08. Okt 2012 19:19:00

http://www.zte-skate.szm.com/custom%20roms.html toto je tá stránka, ale pokiaľ viem tak by to malo byt identické lebo on cerpal z androidforum.sk a ešte odniekal
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Pon 08. Okt 2012 19:31:28

akurát som si flashol tu CM 7 z tej stránky, keď naištalujem ten flash stačí dat normálny reboot alebo cez clockworkmod treba?
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Uto 09. Okt 2012 16:11:51

Mám problém, lebo ako som dofalshoval tu roku tak sa mi pri zapinani nechcela začítať ten obrázok stanovenej sa tam stale vracal , spravilo to aj na druhy krát a teraz musím používať zalohovanu originál roku, kde môže byť chýba lebo kamratovi ide normálne
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Poslaťod pantao » Uto 09. Okt 2012 19:06:44

Už asi viem kde som spravil chybu, nakoľko som neformátoval system, ale ak idem z stock romky nestačí dať iba advanced-wipe dalvik cache-instal/choose zip from sd- a potom len reboot? Dnes som tam dat ice armor 3 upravenu cm7 a zase mi spravilo to iste
pantao
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 16
Registrovaný: Str 19. Sep 2012 18:24:28
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate

TOPlist