Bricknute ZTE Skate (backup)

Poslaťod Stano36 » Uto 01. Apr 2014 21:53:01

Daj sem odkaz ktorú ROM si inštaloval.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Romel_SK » Str 02. Apr 2014 5:54:29

Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Apr 2014 7:45:33

Nainštaluj niektorú ROM z androidfora
rom-zte-skate-monte-carlo-f79/skatie-by-ceco-android-2-3-5-t2154.html
Je tam písané aj prerozdelení pamäte ktoré je aj pri iných romkách
- reparticia vnutornej pamate: 150MB system, 35MB cache, 255MB data (oproti 160MB v origo ROM)

http://www.modaco.com/topic/348776-zte-skate-tpts/
Teraz sa snaž o to aby sa mobil dostal do funkčného stavu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Romel_SK » Str 02. Apr 2014 13:45:36

Pokúsim sa ju nainštalovať a dúfam že pôjde.
Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Romel_SK » Str 02. Apr 2014 18:15:28

Nejde a asi viem v čom je problém niektoré androidy bere ako update a tie nejdú nainštalovať. Ale iné nebere ako aktualizáciu a tie nainštalujte
Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 02. Apr 2014 21:50:29

Ak som dobre pochopil tak mobil je funkčný ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Romel_SK » Štv 03. Apr 2014 6:07:37

Mobil sa pri zapínaní zastaví na logu android. Bohužiaľ nieje funkčný. :cry:
Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 03. Apr 2014 8:34:09

V pripade problemov, alebo potreby dostat do telefonu povodne rozdelenie particii pamate, resp. originalny system, odporucam nainstalovat niektoru zo STOCK ROMiek, ktore su k dispozicii v tejto teme: upravene-rom/orange-monte-carlo-stock-rom-t1771.html


Máš Skate , Monte Carlo 2.3.4 alebo Monte Carlo 2.3.5 ? Použi verziu pre tvôj mobil a bez modifikácii.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6768
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Romel_SK » Štv 03. Apr 2014 14:41:31

Mám Orange Monte Carlo, mal som nainštalovaný Skatie a inštaloval som CyanogenMod 11.0
Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

Poslaťod Romel_SK » Štv 03. Apr 2014 16:00:44

Čítal som si jednu tému a tam je napísané že sa hodí backup http://androidforum.cz/unbrick-telefonu-o-iveni-navody-postupy-t31548.html
Romel_SK
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 18
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 20:38:55
mobil:
tablet:

PredchádzajúciĎalší

Späť na Orange Monte Carlo / ZTE Skate

TOPlist