Lenovo A 5000 problem s kontom

Poslaťod Matuel » Pia 30. Sep 2016 9:38:19

Zdravim vas, asi tyzden dozadu mi vypadlo na telefone google konto s ktorym som tu prihlaseny. Vsimol som si to tak, ze hravam na WC hru Warlings online a zrazu mi nepripojilo k hre konto a neslo samozrejme hrat online aj ked net bol OK, skusal som to opakovane. Teraz sa to snazim riesit a zistil som,ze ked kliknem na google play tam mi vyskoci iba biela obrazovka bez nicoho, ked idem do konta a kliknem ja neviem na prihlasenie konta, osobne info atd proste vsetko co tam je tak mi iba blikne na sekundu obrazovka akoby to chcelo otvorit, ale nic viac. Konto tam vidim, prihlasil som sa do neho normalne cez gmail, ci teda funguje a nie je problem. Obnovil som vsetky povolenia app, vymazal vyr. pamat g.hry, g.play atd, stiahol novy g.play a nic. Viete mi poradit co dalej? Tov. nastavenia som este nedaval, hlavne sa bojim, aby mi nevymazalo z warlings vsetko skore na otvorene zbrane. V poslednej dobe jedine co som robil s telefonom bolo, ze som prehadzoval ulozisko z interneho na pam. kartu, ale robil som to viackrat a nebol v tejto suvislosti s tym problem. Dakujem vopred za rady.
Matuel
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Dec 2015 12:17:33
mobil: Samsung
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 30. Sep 2016 9:53:51

Skús odstrániť a znovu pridať Google konto v Nastaveniach - Kontá a synchronizácia.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Matuel » Pia 30. Sep 2016 10:22:42

Dam odstranit ucet a nic sa nedeje. Neodstrani ucet vobec, ja mam pocit, ze sa proste cely ucet resp. jeho nastavenia zasekli. Viackrat som dal odstranit ucet a ani to snim nepohlo :)
Matuel
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Dec 2015 12:17:33
mobil: Samsung
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 30. Sep 2016 10:24:52

Tak budeš musieť spraviť obnovu výrobných nastavení.
Údaje hry by mali ostať keďže je to online hra.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Matuel » Pia 30. Sep 2016 11:26:28

To prave sa obavam, ze neostanu ulozene, lebo asi som sa zle vyjadril, ale nie je to online hra, normalne ju hras offline, mas ju stiahnutu na disku,len mozes hrat aj multiplayer. Nazbierane body vidim aj teraz ked ma neprepoji " online" s kontom a nejde mi hrat multiplayer
Matuel
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Dec 2015 12:17:33
mobil: Samsung
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 30. Sep 2016 12:10:02

Sprav si zálohu aplikácie a potom ju obnovíš. Resetu sa asi nevyhneš.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tta.backup
Alebo manuálna inštalácia kde ale musíš povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov.
http://www.apkmirror.com/apk/clockworkmod/helium/
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Matuel » Pia 30. Sep 2016 13:19:17

Stano36 píše:Sprav si zálohu aplikácie a potom ju obnovíš. Resetu sa asi nevyhneš.
https://play.google.com/store/apps/deta ... tta.backup
Alebo manuálna inštalácia kde ale musíš povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov.
http://www.apkmirror.com/apk/clockworkmod/helium/



Dakujem za rady, nieco ine na zalohu este nie je ? Lebo obchod nespustim a toto helium ked naistalujem tsk mi lenblik e akoby spustanie a inak nic, nieco podobne ako s tym uctom. Nechapem, na karte sice nemam volne miesto, ale ulozisko mam teraz i terne a 600 mb volneho, takze nemal by byt problem s tym, ze nema disk volne miesto a nepracuje, aj ked aj toto mi blblo v poslednej dobe, ze som mal napr. desiatky mb volnych a neslo mi spravit foto z dovodu nedostatku pamate, nieco som pomazal a robilo to stale, ale to je iny pribeh a netrapi ma.....

Inak teraz rozmyslam, ze par dni dozadu ked som daval fotky do pc cez kabel, ze som tusim mazal nejaky prazdny priecinom, tak neviem ci aj to to nemohlo ovplyvnit....
Matuel
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Dec 2015 12:17:33
mobil: Samsung
tablet:

Poslaťod Stano36 » Pia 30. Sep 2016 13:27:29

Helium by bola asi najvhodnejšia aplikácia lebo nevyžaduje root.
Problém môže súvisieť aj z nedostatkom voľného miesta. Tých 600 MB nie je až tak veľa a neviem presne akú rezervu si necháva tvoje zariadenie pre seba.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod TheMatten » Pia 30. Sep 2016 13:43:19

To iste co s heliom sa da spravit aj s adb. Najdi si na nete Minimal adb and Fastboot. Nainstaluj na PC a spust. Na mobile zapni ladenie cez usb vo vyvojarskych nastaveniach, zapoj mobil do PC a do prikazoveho riadku v programe napis adb devices. Ak ti na mobile vyhodi okno, potvrd. Ak nie, tak stiahni univerzalne ovladace (drivers) pre android zariadenia (bude pravdepodobne link na stranke Minimal adb), odpoj mobil, znova zapoj a znova napis adb devices. Ked sa ti mobil pripoji, napis adb backup com.warlings warlings.ab . Potvrd na mobile a teraz by si mal mat zalohu hry na pocitaci. Mala by byt ulozena v priecinku Minimal adb v C:\Program Files\ . Zalohu obnovis pomocou adb restore warlings.ab . Ale najprv nezabudni skontrolovat, ci ju mas v priecinku na PC, potom resetuj mobil. Vela stastia :D
TheMatten
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Ned 01. Nov 2015 17:35:36
mobil: Samsung Galaxy Note 3
tablet:

Poslaťod Matuel » Pia 30. Sep 2016 16:26:18

TheMatten píše:To iste co s heliom sa da spravit aj s adb. Najdi si na nete Minimal adb and Fastboot. Nainstaluj na PC a spust. Na mobile zapni ladenie cez usb vo vyvojarskych nastaveniach, zapoj mobil do PC a do prikazoveho riadku v programe napis adb devices. Ak ti na mobile vyhodi okno, potvrd. Ak nie, tak stiahni univerzalne ovladace (drivers) pre android zariadenia (bude pravdepodobne link na stranke Minimal adb), odpoj mobil, znova zapoj a znova napis adb devices. Ked sa ti mobil pripoji, napis adb backup com.warlings warlings.ab . Potvrd na mobile a teraz by si mal mat zalohu hry na pocitaci. Mala by byt ulozena v priecinku Minimal adb v C:\Program Files\ . Zalohu obnovis pomocou adb restore warlings.ab . Ale najprv nezabudni skontrolovat, ci ju mas v priecinku na PC, potom resetuj mobil. Vela stastia :D



Díky, idem na to.
Matuel
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned 27. Dec 2015 12:17:33
mobil: Samsung
tablet:

Ďalší

Späť na Lenovo

cron
TOPlist