Dual SIM - sluzobna/sukromna SIM - rozdielne zvonenie

Poslaťod Telemetrik88 » Pia 03. Feb 2017 22:39:08

Ahojte,

hladam Apku (ideal s Widget) na odlisenie zvonenia jednotlivych SIM. Konkretne mi ide o to, aby Firemna SIM karta bola v tichom rezime a zaroven Sukromna normal na hlasitom. Skusal som uz rozne apky (DualSIM ringtone, Dual SIM ringtone) ale ziadna nefunguje spravne. Prosim poradte.
Samsung Galaxy J5 (2016), Android 6.0.1
Telemetrik88
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 02. Feb 2017 23:55:34
mobil: Samsung Galaxy J5 (2016)
tablet:

Poslaťod MaxCore » Pia 03. Feb 2017 22:50:33

V Nastavenia --- Zvuk nemáš možnosť "Predvolené vyzváňanie pre SIM 1" a "Predvolené vyzváňanie pre SIM 2"?
Moja Android evolúcia: Samsung Galaxy Y, Motorola Motoluxe XT615, Acer Liquid Z200, Honor 4C, Huawei Y6 II Compact
Obrázok užívateľa
MaxCore
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 577
Registrovaný: Uto 29. Dec 2015 19:24:01
Bydlisko: Poprad
mobil: HTC U Ultra 64GB Blue
tablet: GoClever Terra 101

Poslaťod Telemetrik88 » Ned 05. Feb 2017 0:56:33

Super, funguje, dakujem za typ. Vseobecne nastavene na Vyzvana.
Pre SIM1-firemnu nastavene zvonenie "Tiche" a pre SIM2-sukr nastavene zvonenie "Nejake". Neviem, preco mi to v minulosti neslo. Teraz je iba otazkou, ci existuje nejaky widget, resp. nejaka skratka ako to rychlo vediet prepinat.
Samsung Galaxy J5 (2016), Android 6.0.1
Telemetrik88
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 02. Feb 2017 23:55:34
mobil: Samsung Galaxy J5 (2016)
tablet:

Poslaťod MaxCore » Ned 05. Feb 2017 8:44:39

Áno, existuje. Pridať Widget --- Odkaz na nastavenia --- Zvuk ;) .
Moja Android evolúcia: Samsung Galaxy Y, Motorola Motoluxe XT615, Acer Liquid Z200, Honor 4C, Huawei Y6 II Compact
Obrázok užívateľa
MaxCore
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 577
Registrovaný: Uto 29. Dec 2015 19:24:01
Bydlisko: Poprad
mobil: HTC U Ultra 64GB Blue
tablet: GoClever Terra 101

Poslaťod Telemetrik88 » Uto 07. Feb 2017 1:11:08

A prosim ta, mohol by si popisat podrobnejsie postup, bo som ziadny odkaz na nastavenia nenasiel :/ dakujem
Samsung Galaxy J5 (2016), Android 6.0.1
Telemetrik88
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 02. Feb 2017 23:55:34
mobil: Samsung Galaxy J5 (2016)
tablet:

Poslaťod MaxCore » Uto 07. Feb 2017 14:53:18

Ja na Huawei Honor telefóne mám v ponuke widget "Odkaz na nastavenie" (vpravo dole).
Prílohy
Screenshot_2017-02-07-14-51-52.png
Screenshot_2017-02-07-14-51-52.png (152.88 KiB) Zobrazené 2200 krát
Moja Android evolúcia: Samsung Galaxy Y, Motorola Motoluxe XT615, Acer Liquid Z200, Honor 4C, Huawei Y6 II Compact
Obrázok užívateľa
MaxCore
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 577
Registrovaný: Uto 29. Dec 2015 19:24:01
Bydlisko: Poprad
mobil: HTC U Ultra 64GB Blue
tablet: GoClever Terra 101

Poslaťod Telemetrik88 » Str 08. Feb 2017 0:30:45

Fuha, tak ja take nic nemam. Skusal som aj hladat widget na google play a nic funkcne som zatial nenasiel.
Samsung Galaxy J5 (2016), Android 6.0.1
Telemetrik88
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Štv 02. Feb 2017 23:55:34
mobil: Samsung Galaxy J5 (2016)
tablet:

Poslaťod MaxCore » Str 08. Feb 2017 17:39:39

Daj si jednoducho Nastavenia na plochu a potom len prejdeš na Zvuk ;) .
Moja Android evolúcia: Samsung Galaxy Y, Motorola Motoluxe XT615, Acer Liquid Z200, Honor 4C, Huawei Y6 II Compact
Obrázok užívateľa
MaxCore
Moderátor
Moderátor
 
Príspevky: 577
Registrovaný: Uto 29. Dec 2015 19:24:01
Bydlisko: Poprad
mobil: HTC U Ultra 64GB Blue
tablet: GoClever Terra 101


Späť na Komunikácia

TOPlist