Nefunguje dotykova plocha

Poslaťod pripinacik123 » Štv 24. Júl 2014 14:41:56

Zdravim,

mam Huawie Mediapad a nedavno mi prestala fungovat obrazovka. Teda je tam taky pas "pomyselny", kde obrazovka nereaguje na dotyk. Takto ho nemozem ani odomknut ani nic. Chcel som sa spytat co teda robit.

Da sa to nejak odomknut inak? (nemam tam heslo ani nic)
Mam si kupit novu obrazovku? Pozeral som na ebay nejaké Screen Replacement, neviem ci je to ono.


Vdaka
pripinacik123
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Štv 24. Júl 2014 14:16:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Štv 24. Júl 2014 15:49:02

Ahoj , aj ja som mal tento tablet a po update na 4.0 mi niekedy nereagovala obrazovka . Takže som musel počkať pokiaľ sa úplne vybije a potom som ho nabil a išiel .
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod pripinacik123 » Štv 24. Júl 2014 15:55:57

Mám najnovší android, rootnutý. Fungoval mi asi 2 roky, a zrazu toto. Skúsim ho nechať vybiť, ale rád by som vedel ako na tom som...
pripinacik123
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Štv 24. Júl 2014 14:16:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Štv 24. Júl 2014 17:25:01

Aký máš android ? OTA 3.0 alebo si manuálne updatoval na 4.0 cez sd kartu (dload)
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod pripinacik123 » Štv 24. Júl 2014 17:31:41

ICS Android 4.0.3 Europa Version + ROOT
pripinacik123
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Štv 24. Júl 2014 14:16:13
mobil:
tablet:

Poslaťod pripinacik123 » Štv 24. Júl 2014 17:32:36

To bude asi hardwarove nieco, lebo doteraz vsetko fungovalo aj v tejto verzii, dlho som s tým nič nerobil. A len zrazu prestalo fungovať. Neviem, nemaš s tym skusenosti? Nemam ho nejak otlct alebo hodit do vody nech sa zregeneruje? :D
pripinacik123
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Štv 24. Júl 2014 14:16:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Štv 24. Júl 2014 17:42:24

Môžeš ešte skúsiť podržať tlačidlo on/off dlhšie jak 10 sekúnd . Mal by sa reštartovať (no nemusí).
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod pripinacik123 » Štv 24. Júl 2014 18:09:49

To som už spravil niekoľko krát.... Ale budem takto skúšať. Nechám to vybiť (čo bude na dlho, lebo som ho nabil a potom mi prestala fungovať tá obrazovka) a aj reštartovať to budem....
Ak by som tam chcel meniť hardware, čo treba? Obrazovku, to sklo?
pripinacik123
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Štv 24. Júl 2014 14:16:13
mobil:
tablet:

Poslaťod Maklan » Štv 24. Júl 2014 18:33:40

Nebude lepšie zvážiť kúpu niečo nového ? (skús pozrieť lenovo yoga , hlavne nekupuj prestigio!!!)
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod BlasterXXL » Štv 24. Júl 2014 18:47:19

mne sa podarilo rozbit Asus Transformer Prime TF701, padol tak nestastne ze presne na roh, ziadna gorilla ani glass 3 nepomohli ;) a tam dotykovka sa vola digitizer, a pod tym je lcd display. skus pohladat na ebay alebo niekde (ja som kupil cez ebay z hongkongu) digitizer screen pre tvoj model. typujem ze technologia bude rovnaka.
alebo je moznost poslat to do servisu, napr sem http://www.slovit.sk/servis/tablet/vsetky, ale stoji to mrtne vela, mne na TF701 pytali 160e, digitizer som kupil za 80e.
Naposledy upravil BlasterXXL dňa Štv 24. Júl 2014 22:09:32, celkovo upravené 1
Samsung Galaxy S4, Samsung Note 3, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 3, Asus Transformer Prime TF201, Asus Transformer Pad TF701, iPad Air
BlasterXXL
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 156
Registrovaný: Ned 30. Mar 2014 15:06:33
Bydlisko: Šaľa
mobil: Samsung Galaxy S
tablet: Asus Transformer Tab

Ďalší

Späť na Huawei

cron
TOPlist