htx desire x update failed

Poslaťod Slizax » Str 09. Júl 2014 15:26:30

zdravím, mám taký problém...
kúpil som si tento mobilný telefón a chcel som ho updatnuť... tak som šiel nastavenia/o/aktualizácia sofvéru/skontrolovať teraz našlo mi to 287MB aktuálizáciu 2.20.401.5 ktorá by mi mala updatnúť mobil z momentálnej verzie androidu 4.0 na 4.1.1 a htc sence 4+... tak som dal OK...aktualizácia sa stiahla, mobil sa reštartoval prebehol krátky loading ktorý bol ale prerušený a vyskočil červený trojuholník s výkričníkom vedľa obrázku mobilu... za 2 minútky sa mobil reštartol a ďalej normálne fungoval akurát bez aktualizácie... táto aktualizácia bola znovu k dispozícii k stiahnutiu. Prosím vás, neviete ako by sa to dalo riešiť? Ďakujem za odpovede.
Slizax
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 09. Júl 2014 15:05:39
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 09. Júl 2014 15:30:27

Ahoj , bol kúpený nový alebo používaný ?
Sprav reset na výrobné nastavenie a skús aktualizovať.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6791
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Maklan » Str 09. Júl 2014 15:51:05

A chceš vôbec update? Update vyvolaš keď zstavis a vymažes dáta Google framework services
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1140
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod Slizax » Str 09. Júl 2014 15:57:15

reset som spravil ale nepomohlo zase ten istý trojuholník... mobil je to používaný... update chcem ... to je tak že ja som mal predtým ten istý mobil ktorý som ale stratil... keďže sa mi ale páčil a bol som s ním spokojný a už aj zvyknutý kúpil som si ho zas... akurát že tento ma staršie grafické rozhranie a aj funkcie ktoré som využíval v tejto verzii ešte niesú... Kde môžem zastaviť a vymazať Google framework services?
inak ešte nemám kúpenú SD kartu ale to by hádam nemal byť problém nie?
Slizax
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 09. Júl 2014 15:05:39
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 09. Júl 2014 16:03:41

Chýbajúca SD karta by nemala robiť problémy. Bootloader nebol odomknutý ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6791
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slizax » Str 09. Júl 2014 16:10:43

bootloader pravdepodobne nebol odomknutý predomnou ten mobil malo jedno dievča ktoré netuší o ničom takom takže pochybujem že by ho odomykala... poprípade- dá sa nejako zistiť či je odomknutý??
Slizax
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 09. Júl 2014 15:05:39
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 09. Júl 2014 16:14:35

Vypni rýchle zavedenie alebo vypni mobil a vyber batériu.
Vlož batériu naspäť a zapni mobil tlačítkami hlasitosť dole a zapinacie tlačítko.
Dostaneš sa do bootloaderu a tam by malo byť LOCKED
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6791
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slizax » Str 09. Júl 2014 16:20:36

áno je tam v takom ružovom obdĺžničku na vrchu obrazovky LOCKED...
Slizax
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 09. Júl 2014 15:05:39
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 09. Júl 2014 16:24:12

Sprav odtiaľ Factory reset , napíš mi verziu základného pásma. Najdeš to v Nastavenie - Info o telefone - Info o softvéri.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6791
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Slizax » Str 09. Júl 2014 16:26:09

Verzia základného pásma 10.21.40.06U_1.12.40.03
ten reset je odtiaľ čím iný?
Slizax
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Str 09. Júl 2014 15:05:39
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na HTC Desire X

cron
TOPlist