Záhada

všeobecne o Androide
Príspevky triediť do kategórie smartfónov kde je uvedený výrobca a model !

Poslaťod Stano36 » Uto 06. Nov 2012 21:19:16

V práci sa dejú čudné veci z aplikáciou počasia a hodín. Hodí ma to úplne inde ako som, časový posun a úplne iná lokalita
screenshot.jpg
screenshot.jpg (56.94 KiB) Zobrazené 1776 krát

Keď vypnem WIFI tak cez mobilnú sieť to funguje ako má. Wifi máme v práci zaheslované takže pripojenie nemám.Kolega má tiež HTC (EVO 3D) a on to má tiež. Cestujeme v čase ?
Doma sa mi to ešte nestalo.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Phillip01 » Pia 09. Nov 2012 0:43:42

nie je chyba v mobile, ale v sieti. htc widget home proste načíta zo siete údaje o polohe routera a podla toho zobrazí predpoved pre danú lokalitu :) žiadna záhada, akurát máte v robote zle nastavený router či modem.
HTC Desire 2.3.7 MildWild CM-8.0 8GB SD Class 6
Asus Transformer TF300T 4.2.1 4GB SD Class 4 (root)
Obrázok užívateľa
Phillip01
admirál
admirál
 
Príspevky: 289
Registrovaný: Pia 29. Apr 2011 20:15:35
Bydlisko: Košice
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Ned 11. Nov 2012 17:55:39

Toto je teória ktorú si myslíme aj mi, iné vysvetlenie nato nemám
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Belzi » Štv 27. Dec 2012 13:40:10

Mne sa zdá, že sa dá niekde v nastaveniach nastaviť, aby to nekontrolovalo polohu.
Androiďáci - Nový web o Androide ! (www.androidaci.net)
Obrázok


Samsung Galaxy S3 - White
Dvojjadro 1.4 GHz
1GB RAM
Jelly Bean - 4.1.2
Root
Obrázok užívateľa
Belzi
kapitán
kapitán
 
Príspevky: 126
Registrovaný: Str 26. Dec 2012 9:48:20
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:

Poslaťod Jomole » Sob 23. Máj 2015 20:16:57

Otázka je však to, prečo to robia len HTC smartfóny?
Jomole
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pia 22. Máj 2015 22:39:37
mobil: HTC Desire 816
tablet:

Poslaťod Stano36 » Sob 23. Máj 2015 20:50:12

To je ťažká otázka a fakt nepochopiteľná prečo iha HTC. Na HTC One M8 sa mi to už nestalo.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6787
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Maklan » Pia 29. Máj 2015 17:42:37

Mne to robilo aj Nexus 5. Niekedy ked som poslal správu cez messenger tak mi dalo lokalitu niekde v USA. Chyba je na strane poskytovateľa internetu
Obrázok užívateľa
Maklan
mimozemšťan
mimozemšťan
 
Príspevky: 1141
Registrovaný: Štv 16. Aug 2012 16:18:17
Bydlisko: Bratislava
mobil:
tablet:


Späť na Android

TOPlist