Zabudnuty vzor (Wifi,USB+)

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 20:31:59

Dobry den
Chcel by som sa opytat co mam urobit ked som urobil vela pokusov na vzor ( heslo ) na telefone (Gsmart Rio R1) a potom mi tam pisalo ze mi treba zadat email a heslo - Daval som rôzne e-maily ale neslo to ... Je mozne ze nemam zapnutu Wify .... Skusal som rôzne veci od vybratia sim , baterky , pamňťovky aš po nejaky program Android Debug Bridge ( ten nesiel lebo v mobile nemam nastavene aby mohol pc pracovat cez usb s telefonom ) ... Fakt neviem .. Skusal som stlacit na tiesnove volanie a tam zapnut wifi a nic ... Je to velmy surne .. Za kazdu odpoved budem vdacny .. Dakujem
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 26. Nov 2013 20:46:19

Ahoj , zadáva sa Google email ktorý je prepojená z mobilom ale ak máš dáta a WiFi vypnuté tak ti pomôže iba factory reset.

táto operácia vymaže všetky vaše osobné údaje a obnoví všetky nastavenia na predvolené hodnoty výrobcu.

Stlačte bočné tlačidlo (Volume Up) a Key Camera súčasne, a potom stlačte vypínač.
Postupujte podľa pokynov na obrazovke, stlačte bočné tlačidlo (Volume down) obnoviť predvolené hodnoty výrobcu. Ak chcete túto operáciu zrušiť, stlačte ostatné klávesy.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 21:09:26

No ako ja som skusal ze drzim vypinac a stlacim na Reboot ... Ale toto s tim volume aky Key Camera ? Mam tu iba vypinac a volume ( up and down ) nic viac ...
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 26. Nov 2013 21:14:59

Mám to z tejto stránky , ten mobil nepoznám
http://www.freepdfmanual.com/mobile-pho ... y-settings
V prvom rade vypni mobil vyber batériu
Vlož batériu a skús iba tlačítka hlas dole a zapinani cca pól minuty drž
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 21:23:34

No robim to ... Po pol minute som to pustil oba tlacidla a stale to iste .. len ukazuje napis Gsmart ... ( a mam to drzat kym sa daco nestane alebo staci pol minuty a cakat ? )
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 26. Nov 2013 21:27:37

Teraz to zopakuj ale použi tlacítka hlas hore a zapínanie , malo by sa ti objaviť android a nejaké menu.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 21:29:21

No ved presne to som urobil aj vttedy .. Dal som hlas hore + Zapnutie Telefonu , drzal asi 45 secund , pustil a stale je tam len logo " GSMART " a nic sa nerobi ...
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Uto 26. Nov 2013 21:30:47

Prvý krát som písal hlas dole
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6782
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 21:31:01

Aha nejak som to urobil ... Stacilo to stlacit nie drzat ... Okay .. mam tam viac veci .. mam dat to ... Wipe data / facttory reset ?
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Poslaťod Dougi » Uto 26. Nov 2013 21:32:08

Mam na vyber "reboot system now" "apply update from external storage" "wipe data/factory reset" "apply update from cache"
Dougi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Uto 26. Nov 2013 20:30:31
mobil:
tablet:

Ďalší

Späť na Gsmart

TOPlist