"Spustenie" mobilu

Poslaťod namenoexist0 » Str 28. Máj 2014 21:01:56

Dobrý deň... Chcel by som sa opýtať či by ste mi nevedeli poradiť s poruchou môjho mobilu ... Mám značku "G Smart Rio R1" a raz sa mi zasekol ked som pozeral youtube ... Už bolo neskoro a nechal som ho zaseknutý v nabíjačke pripojený... Ráno som sa zobudil a už som videl iba to keď chcete mobil napr. resetovať na výrobné nastavenia [viď obrázok "http://www.ulozisko.sk/680825/DSC_0001.jpg" alebo "Obrázok" ( každý mobil to má inak, napr. že musí držať pridávanie zvuku a tlačítko na zapnutie naraz)... Keď stlačím na "reboot system now" tak sa len reštartuje... Potom sú tam aj iné ako wipe data/factory reset alebo wipe cache atď, no proste všetko som skúšal a furt sa dostanem len tam kde som ... Skúšal som aj vytiahnuť baterku, pamäťovku, simku ale nič a nič ... Za každú radu vopred ďakujem.
namenoexist0
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 20:33:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 21:11:14

Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod namenoexist0 » Str 28. Máj 2014 21:56:21



_________________________________________

Ako si to mám stiahnuť a nainštalovať ked mi nejde zapnúť ? ... ci to mam nejak cez hento co vidis na obrazku ?
namenoexist0
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 20:33:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 21:58:44

Stiahnuté firmware dávaš na SD kartu a inštaluješ cez recovery . Tam sa predsa dostaneš.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod namenoexist0 » Str 28. Máj 2014 22:04:40

A stiahnuť mám to "GSmart Rio R1_V1.27.0" ? ... fakt sorry že sa pýtam ako dementý ale ja som fakt dosť vyžutý ...
namenoexist0
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 20:33:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Str 28. Máj 2014 22:07:10

Áno stiahni tu najnovšiu , videl si ten návod ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod namenoexist0 » Str 28. Máj 2014 23:22:57

Ano .. ale nechapem tomu 17. bodu .... Ktora zložka je koreňová?
namenoexist0
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 6
Registrovaný: Str 28. Máj 2014 20:33:42
mobil:
tablet:

Poslaťod Stano36 » Štv 29. Máj 2014 7:06:20

Daj iba na SD kartu a nedávaj do žiadneho priečinka. Stiahnutý súbor rozbal v PC a GBC_update.zip tam vlož.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6719
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC 10
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Gsmart

TOPlist