RANSOMWARE a LOCKPRINT TERRA 70

Poslaťod Schranzi » Pon 23. Nov 2015 16:33:24

ahojte, mam tablet goclever terra 70. dostal som virus ransomware a blokla sa mi obrazovka, mam tam vyzvu na zaplatnenie 100 libier cez psc od policie... viem ze je to virus no neviem ho odstranit kedze jedine co mam po zapnuti tabletu je prave tato vyzva. snazil som sa dostat do tovarenskeho nastavenia no ani to mi nejde, ukaze sa mi "zabity" android s vykricnikom a po stlaceni tlacitie aby som sa dostal do boot menu to nereaguje vobec"nasiel som vela navodov no ani jeden nie je funkcny". viete mi poradit ci sa to da odstranit nejakym programom cez PC, popripade nejak preinstalovat android cez PC. budem vdacny za rady. ak mozte tak na mail peterbelus@seznam.cz
Schranzi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 23. Nov 2015 14:30:34
mobil: HTC X ONE
tablet: GOCLEVER TERRA 70

Poslaťod Stano36 » Pon 23. Nov 2015 21:08:42

Neskúšal si sa dostať do núdzového režimu ?
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6781
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Schranzi » Pon 23. Nov 2015 21:16:59

skusal som, ale ked idem podla navodu z netu tak tam je len "zabity" android s vykricnikom a chcem aby sa mi zaplo boot menu a proste to nejde, neviem to nahodit, pozeral som videa na nete aj obrazky aj navody ale nejdem mi ani ten reset mod....cize zrejme potrebujem nejaky reinstal cez pc
Schranzi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 23. Nov 2015 14:30:34
mobil: HTC X ONE
tablet: GOCLEVER TERRA 70

Poslaťod Stano36 » Pon 23. Nov 2015 21:34:31

Safe mód - Núdzový režim skús zapnúť takto:
Pri zapnutom tablete podrž tlačítko vypnutia a keď sa objaví vypínacie menu tak podrž prst na vypnúť.
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6781
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO

Poslaťod Schranzi » Pon 23. Nov 2015 23:21:09

nepomaha vobec :/ preto som sa pytal ci sa to da nejak preinstalovat aj normal cez pc alebo nejaka ina rada, alebo ho mozem zlomit na polku a vyhodit
Schranzi
zelenáč
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Pon 23. Nov 2015 14:30:34
mobil: HTC X ONE
tablet: GOCLEVER TERRA 70

Poslaťod Stano36 » Pon 23. Nov 2015 23:40:05

Skús to preinštalovať.
http://www.goclever.com/sk/produkty,c1/ ... ml#podpora

V stiahnutom súbore bude aj návod
Obrázok užívateľa
Stano36
Administrátor
Administrátor
 
Príspevky: 6781
Registrovaný: Pia 06. Máj 2011 13:55:10
Bydlisko: Kriváň
mobil: HTC U12+
tablet: Lenovo YT3-PRO


Späť na Goclever

TOPlist